reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Właśnie wracam z zakupów dla malucha, kupiliśmy kilka fajnych ciuszkow w ciucholandzie, bo w sklepie chyba bym zbankrutowała. I tak tym sposobem moja komoda pęknie w szwach :)

3jgxskjosc311c31.png

Ja mam do morza 20min autobusem i jakies 10 tramwajem.. Badanie usg genetyczne mam 10.10 juz nie moge sie doczekac

ale masz bliski termin wizyty?! a kiedy bylas na kontroli? w sensie ile mierzy twoja fasolka? ja bylam w poprzedniej ciazy w 11 tyg i to bylo za szybko -musialam tydzien pozniej powtorzyc badanie... teraz mam na 30.10 i boje sie zeby nie bylo za pozno ;)

@Gosika88 pochwal sie i zrob fotki malych ciuszkow :) a ja na razie skupie sie na sobie i kupowaniu ciuchow dla brzuchatek

ale masz bliski termin wizyty?! a kiedy bylas na kontroli? w sensie ile mierzy twoja fasolka? ja bylam w poprzedniej ciazy w 11 tyg i to bylo za szybko -musialam tydzien pozniej powtorzyc badanie... teraz mam na 30.10 i boje sie zeby nie bylo za pozno ;)

@Gosika88 pochwal sie i zrob fotki malych ciuszkow :) a ja na razie skupie sie na sobie i kupowaniu ciuchow dla brzuchatek
Zobaczę co da się zrobić, ale ich trochę jest :D

3jgxskjosc311c31.png

reklama

Bylam 27.09 u gin i miala wtedy 2.75cm i byl to 9t4d (idealnie sie wpasowala w termin ostatniej @) i mialam przyjsc za 3tyg z wynikami usg. I ide 10.10 a to bedzie 11t3d (gin mowil ze bedzie ok ten tydzien przed wizyta)

Do góry