reklama
caltha
Fanka BB :)
caltha
klaslaw1987
ale masz bliski termin wizyty?! a kiedy bylas na kontroli? w sensie ile mierzy twoja fasolka? ja bylam w poprzedniej ciazy w 11 tyg i to bylo za szybko -musialam tydzien pozniej powtorzyc badanie... teraz mam na 30.10 i boje sie zeby nie bylo za pozno
@Gosika88 pochwal sie i zrob fotki malych ciuszkow a ja na razie skupie sie na sobie i kupowaniu ciuchow dla brzuchatek
Gosika88
Zobaczę co da się zrobić, ale ich trochę jestale masz bliski termin wizyty?! a kiedy bylas na kontroli? w sensie ile mierzy twoja fasolka? ja bylam w poprzedniej ciazy w 11 tyg i to bylo za szybko -musialam tydzien pozniej powtorzyc badanie... teraz mam na 30.10 i boje sie zeby nie bylo za pozno
@Gosika88 pochwal sie i zrob fotki malych ciuszkow a ja na razie skupie sie na sobie i kupowaniu ciuchow dla brzuchatek
reklama
Bylam 27.09 u gin i miala wtedy 2.75cm i byl to 9t4d (idealnie sie wpasowala w termin ostatniej @) i mialam przyjsc za 3tyg z wynikami usg. I ide 10.10 a to bedzie 11t3d (gin mowil ze bedzie ok ten tydzien przed wizyta)ale masz bliski termin wizyty?! a kiedy bylas na kontroli? w sensie ile mierzy twoja fasolka? ja bylam w poprzedniej ciazy w 11 tyg i to bylo za szybko -musialam tydzien pozniej powtorzyc badanie... teraz mam na 30.10 i boje sie zeby nie bylo za pozno