reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mnie odrzuca od mięsa totalnie, nie mogę przechodzić w sklepie przy dziale mięsnym.

U mnie to dopiero 7 tydzień, serce bije, i brzuch już mam duży! Serio, nawet mój gin dziwił się, że taka duża macica. Jakby nie było, to moje 3 dziecko więc moje mięśnie już pewnie są mocno zwiotczałe. :)))

reklama
Mnie odrzuca od mięsa totalnie, nie mogę przechodzić w sklepie przy dziale mięsnym.

U mnie to dopiero 7 tydzień, serce bije, i brzuch już mam duży! Serio, nawet mój gin dziwił się, że taka duża macica. Jakby nie było to moje 3 dziecko więc moje mięśnie już pewnie są mocno zwiotczałe. :)))
U mnie kończy się 8 tydzień. I boję się że ktoś zauważy w domu [emoji38]
Ja za to jak robie obiad to mam mega apetyt a potem jak zacznę jeść to po chwili jestem najedzona....

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Koleżanka kiedyś uderzyła się w szyję próbując zabić jakiegoś robaka czy coś i córka urodziła się z tzw myszka brązowa. W sumie sama nie wiem czy w to wierzyć czy nie.

Ja wczoraj zasnęłam o 20.30 [emoji44]
Rekordzistka [emoji23]
Nawet M jak miłość nie obejrzałam [emoji1]

Dziś żyje już jutrzejsze wizyta u gina i coraz większy stres...

nic mi nie mów, ja jutro dopiero wieczorem mam, a do tego pierwsza wizyta, nie mogę się doczekać żeby sprawdzić co i jak tam i czy wszystko ok :)
[najlepsza była moja siostra, taka podekscytowana i mówi, że o jak bedziesz, to juz Ci powiedza plec??? :laugh2:]

U mnie to dopiero 7 tydzień, serce bije, i brzuch już mam duży! Serio, nawet mój gin dziwił się, że taka duża macica. Jakby nie było, to moje 3 dziecko więc moje mięśnie już pewnie są mocno zwiotczałe. :)))
Witaj w klubie ja też mam już spory brzuch... Jak na niecały 8 TC ale 4 ciąża moja więc co tu się dziwić

U mnie kończy się 8 tydzień. I boję się że ktoś zauważy w domu [emoji38]
Ja za to jak robie obiad to mam mega apetyt a potem jak zacznę jeść to po chwili jestem najedzona....

U mnie 9Ty tydzień i też mam trochę brzuszka. Jak ostatnio założyłam jeansy, to je ciągle rozpinałam. Stwierdziłam, że czas jeansów minął :( Teraz noszę leginsy, bo najwygodniej :biggrin2:

A mi jest ciągle niedoborze- głodna? Niedobrze. Najedzona? Niedobrze. Jeszcze takie uczucie jakbym cała była napełniona powietrzem.
Wczoraj w imieniny powiedzieliśmy mojej mamie i moje rodzeństwo wie, bo przez samopoczucie długo nie ukryję. Po genetycznych powiemy teściom, bo daleko mieszkają a teściowa to panikara i córce, bo jednak ryzyko poronienia jeszcze duże a nie chce potem tłumaczyć, że dzidzi nie ma.

Ja ostatnio zakładałam jeansy i urwałam szlufkę podczas tego :eek:

a w ogóle to mam taką fazę na ogórki kwaszone, że masakra, mogłabym je jeść non stop, z czymkolwiek sobie jakąś kanapkę zrobię to mi nie smakuje dopóki ogórkiem nie zagryzę :-D

reklama
Dzień dobry :)

Ja większości zabobonów nawet nie znam, śmiałam się jak mi jedna taka gwiazda powiedziała zdziwiona, czemu nie boję się przychodzić na cmentarz z nieochrzczonym dzieckiem :errr:

Weszłam w 11 tydzień i na tą okazję nie wchodzę już w najszersze spodnie, także znam ból. Czas coś na tyłek kupić. Coraz trudniej ukryć brzuszek.

Do góry