reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Takie cisnienie jest za wysokie,i to sporo.W poprzedniej ciazy jak dochodzilo do 145/... to od razu kierowano mnie na izbę przyjęć.Lepiej to sprawdź u lekarza.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym pojechała ale nie mam z kim dzieci zostawić...ale dzwoniłam do swojego giną i w ciągu godziny ma być u mnie żeby sprawdzić co jest grane

Też się bałam. Wchodząc do gina od razu mu powiedziałam,że się mega stresuje i natychmiast zrobiliśmy usg, jak zobaczyłam i usłyszałam Serduszko to mi ulżylo niesamowicie - życzę Ci tego samego!!!! Będzie dobrze, ale wiadomo że stres jest :)
Ja to już w ogóle po tylu latach starań chyba bym się załamała jakby się okazało ze nie ma serduszka[emoji26]
Ale żyję nadzieja ze będzie dobrze.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś sobie zajrzałam do smyka ahh i tak mnie korciło, żeby chociaż jakieś małe skarpeteczki kupić, ale na razie się trzymam i nie kupuję :p
Ja mam już malutkie skarpetki, bo kupiłam do pudełka z testem, jak mówiłam mężowi [emoji3] ale byłam dzisiaj w Lidlu i dużo mnie kosztowało przejście obok malutkich pięknych ubranek [emoji6]

oar8csqvrcpe16sn.png

reklama
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam jedno body na promocji przed usg jakoś w 9tc i potem się okazało, że są obrzęki i w ogóle bardzo źle, więc na razie nie szaleję... Jak będę po prenatalnych, będzie wszystko dobrze i będę znała płeć to wtedy może nieśmiało kupię te skarpeteczki albo jakieś niedrapki ;)

Do góry