nie widzimy suwaczkaDziewczyny, czy ja mam suwaczek? Bo coś tam wybierałam ale nie wiem czy w dobre miejsce skopiowałam ten link bo osobiście go nie widzę... :/
reklama
Gosika88
Fanka BB :)
Nie maszDziewczyny, czy ja mam suwaczek? Bo coś tam wybierałam ale nie wiem czy w dobre miejsce skopiowałam ten link bo osobiście go nie widzę... :/
KasiaRo
Hmm a wiecie gdzie należy skopiowac ten link od suwaczka?
Ustawienia i potem podpis/sygnaturka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Musi być dobrze. Czekamy do czwartkuJa to już w ogóle po tylu latach starań chyba bym się załamała jakby się okazało ze nie ma serduszka[emoji26]
Ale żyję nadzieja ze będzie dobrze.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mój facet też majowy tylko z 8 maja a termin mam na 18 [emoji4]
moj M tez majowy z 14.05 i od poczatku liczy na ten termin
ja juz dwa razy poronilam - chodzilam do pracy, bo nie wyobrazam sobie zycia bez pracy -
raz w 12 tyg zaczela sie akcje poronienia w pracy - mam za duzo stresu i nienormowany zadaniowy system z racji rozumu i wieku dziekuje, odpracuje niebawem po porodzie
i podtrzymuje ze nie kazda praca biurowa taka sama - moja nie pozwala czasami na zadna przerwe wiec jak usiade z rana to wstaje jak skoncze z przerwami na siku
@LilithGoth32 kciuki zacisniete
Ostatnia edycja:
Dziękuję
reklama
klaslaw1987
Masz wizytę w skończonym 8 tygodniu wiec dzień szybciej niż ja pójdę [emoji4] czekam z niecierpliwością na wieści [emoji4]Ja mam jutro wizytę, mam nadzieję, że w końcu zobaczę serduszko i będę mogła w końcu odetchnąć.
Spać nie mogę bo mój facet do pracy na 5 jechał. W sumie to od roku nie spalam sama w łóżku [emoji32]
Co za przyzwyczajenie [emoji4]
Mam zastępcę w łóżku [emoji7]
Ostatnia edycja: