reklama
tysia123
Fanka BB :)
Pierwsza ciaze przepracowalam cala. Doslownie. Druga w 24 tc wyladowalam w szpitalu z zagrozeniem przedwczesnym porodem i nie bylo mowy o powrocie do pracy. Teraz jestem na zaleglym wypoczynkowym bo kilka t g temu skomczyl mi sie macierzynski. Nie oplaca mi sie wracac do pracy zwlaszcza ze jej szczerze mie lubie i mialam zmieniac. Gin za to uwaza ze powinnam byc na zwolnieniu zeby odpoczywac i Eby historia z poprzedniej ciazy sie nie powtorzyla.
Hope
podwójna mama :-)
Jak dobrze, że sama jestem sobie sterem i okrętem... Zamierzam pracować tak długo jak się da, a ile będę mogła, dopiero się okaże.
Każda ciąża jest inna. Gdybym była na etacie, już dawno musiałabym wziąć wolne, bo po prostu bardzo źle się czuję.
Każda ciąża jest inna. Gdybym była na etacie, już dawno musiałabym wziąć wolne, bo po prostu bardzo źle się czuję.
LilithGoth32
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Też się bałam. Wchodząc do gina od razu mu powiedziałam,że się mega stresuje i natychmiast zrobiliśmy usg, jak zobaczyłam i usłyszałam Serduszko to mi ulżylo niesamowicie - życzę Ci tego samego!!!! Będzie dobrze, ale wiadomo że stres jestI tak w miarę mi przeleciała te 2 tygodnie [emoji4] teraz tylko strach czy wszystko będzie dobrze...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
chouette82
Takie cisnienie jest za wysokie,i to sporo.W poprzedniej ciazy jak dochodzilo do 145/... to od razu kierowano mnie na izbę przyjęć.Lepiej to sprawdź u lekarza.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom