reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny używacie już jakiegoś balsamu na rozstępy? Ja mam palmers ale też zapach zaczął mnie drażnić, chyba wolałabym coś o bardziej "balsamowym" zapachu. Palmers poleciła mi szwagierka, sama go używała i mówiła, że efekty są zadowalające.... Ale ten zapach. I mam jeszcze jedno pytanie - jak szybko rozpuszcza się luteina dopochwowa? Wiecie?

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny używacie już jakiegoś balsamu na rozstępy? Ja mam palmers ale też zapach zaczął mnie drażnić, chyba wolałabym coś o bardziej "balsamowym" zapachu. Palmers poleciła mi szwagierka, sama go używała i mówiła, że efekty są zadowalające.... Ale ten zapach. I mam jeszcze jedno pytanie - jak szybko rozpuszcza się luteina dopochwowa? Wiecie?

3jgxskjosc311c31.png
Hej:) powiem Ci ze uzywalam duzo kremow zeby uniknac rozstępów... Ale mi nie pomogl zaden albo mam taka skore jaka mam... Rozstępy zostaly mi na pupie i piersiach na brzchu nie mam nic.. Musisz chyba wypróbować cos zeby podeszlo pod Ciebie..

Ja w pierwszej ciąży stosowałam różne balsamy i nic mi nie pomogło. Rozstępy się pojawiły i zostały niestety

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy dwóch ciażach używalam bio oil w ilościach hurtowych tyle że ja smarowalam brzuch piersi cale nogi i plecy na dole i powiem wam że wyszedł mi jeden rozstep nad pepkiem ale miałam duży brzuch i w tym miejscu była tak naciągnięta skóra aż fioletowa myślę że trochę pomagają te balsamy moja mama nic nie używała i cały brzuch w rozstepach niektórzy maja też duża skłonność do rozstępów więc i balsamy nie pomogą mogą jedynie trochę wyjść mniejsze A teraz też już mam bio oil :happy2:

reklama
ja tez na razie smaruję się oliwką bo czytałam ze takie kremy na rozstepy chyba uzywa się pozniej, ze nie w I trymestrze..

Do góry