reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja biore lertox 125.. Silna dawka i tez zaczynam przybierac na wadze ale nie za duzo ponieważ malo co jem:\ lekarka przepisala mi jodid 200 i zastanawiam sie czy go jeść ponieważ rozne sa opinie o tym leku:(
Na co są te leki? Na tarczyce? Ja biorę euthyrox ale u mnie to początek ciąży jestem dopiero przed wizytą i badaniami. Zobaczymy jak wyjdą to się okaże czy dawka dobra czy trzeba podnosić

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem w 6t4d :) myslisz?naczytalam głupot sie ze jak kobiecie znikaja objawy moze oznaczac ze poronila .. Jestem straszna panikara:l 1 juz poronilam i sie boje...
Mi gin mówił, że to normalne i oznacza, że organizm przyzwyczaił się do ciąży

3jgxskjosc311c31.png

Mi gin mówił, że to normalne i oznacza, że organizm przyzwyczaił się do ciąży

3jgxskjosc311c31.png
Aa rozumiem super dzieki:) to straszne dziwne bylo w jeden dzien bylam pol przytomna a dzis normalnie jadlam wszytsko..:) oki nie będę sie przejmowac ze dobrze sie czuje hehe:) a 1 wizyte mam dopiero 3.10 i jakos tak czlowiek sie nakrecal...czy wszystko jest ok sprawdzalam przez badanie krwi beta Hcg

Na co są te leki? Na tarczyce? Ja biorę euthyrox ale u mnie to początek ciąży jestem dopiero przed wizytą i badaniami. Zobaczymy jak wyjdą to się okaże czy dawka dobra czy trzeba podnosić

Tak to na niedoczynność tarczycy sa.. Ja tez z 25mg weszlam na 125mg bo mam zle wyniki tarczycy gdyz na poaczatku mialam nadczynność ktora spowodowala tachykardie serce ale na szczęście mam juz niedoczynność ale tachykardia zostala.. I dlatego jak bedzie wszysko ok z dzidzia bede miala Cc

Rozumiem. Ja dzięki lekom miałam tsh 1.0. Biorę teraz 50 mg euthyrox 5 razy i 2 razy 75.

Ja te leki miałam wprowadzone przed staraniami o dziecko. Dopiero jak tarczyca się unormowala rozpoczęliśmy starania. Nie wiem jak teraz bo nie robiłam jeszcze badań. U mnie dopiero 5tc+2. Na razie dobrze. Z objawów u mnie tylko bóle brzucha ale to wiadomo macica się rozciąga. Dzisiaj taka słabsza jestem i teoche piersi tkliwe.

Ja te leki miałam wprowadzone przed staraniami o dziecko. Dopiero jak tarczyca się unormowala rozpoczęliśmy starania. Nie wiem jak teraz bo nie robiłam jeszcze badań. U mnie dopiero 5tc+2. Na razie dobrze. Z objawów u mnie tylko bóle brzucha ale to wiadomo macica się rozciąga. Dzisiaj taka słabsza jestem i teoche piersi tkliwe.

Dlugo sie staraliscie? Tak to normalne objawy:) bylas juz na usg?:) brzuszek tez mnie czasem zaboli ..

Aż całe 2 miesiace :) z Kuba było tak samo. W 2 cyklu zaszłam w ciążę. Jeszcze nie byłam. Chyba w czwartek wizyta. Czekam na potwierdzenie

reklama
Aż całe 2 miesiace :) z Kuba było tak samo. W 2 cyklu zaszłam w ciążę. Jeszcze nie byłam. Chyba w czwartek wizyta. Czekam na potwierdzenie

Hehe to tak samo jak ja:) ja mam w wtorek i wydaje sie ze oszaleje... Tak bardzo bym chciała uslyszec bicie serduszka.. W tedy bym napewno nie panikowala az tak:) daj znac jak będziesz po wizycie :)

Do góry