reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Oj napisze napewno za dlugo czekalam zeby teraz sie nie pochawlicTy też koniecznie napisz
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
klaslaw1987
To obie mamy wizytę w czwartek [emoji4] ja mam na 12.40 a Ty?Ty też koniecznie napisz
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jeszcze nie wiem bo czekam na potwierdzenie od lekarki.To obie mamy wizytę w czwartek [emoji4] ja mam na 12.40 a Ty?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gosika88
Dziewczyny używacie już jakiegoś balsamu na rozstępy? Ja mam palmers ale też zapach zaczął mnie drażnić, chyba wolałabym coś o bardziej "balsamowym" zapachu. Palmers poleciła mi szwagierka, sama go używała i mówiła, że efekty są zadowalające.... Ale ten zapach. I mam jeszcze jedno pytanie - jak szybko rozpuszcza się luteina dopochwowa? Wiecie?
Jetkaa
Hej powiem Ci ze uzywalam duzo kremow zeby uniknac rozstępów... Ale mi nie pomogl zaden albo mam taka skore jaka mam... Rozstępy zostaly mi na pupie i piersiach na brzchu nie mam nic.. Musisz chyba wypróbować cos zeby podeszlo pod Ciebie..Dziewczyny używacie już jakiegoś balsamu na rozstępy? Ja mam palmers ale też zapach zaczął mnie drażnić, chyba wolałabym coś o bardziej "balsamowym" zapachu. Palmers poleciła mi szwagierka, sama go używała i mówiła, że efekty są zadowalające.... Ale ten zapach. I mam jeszcze jedno pytanie - jak szybko rozpuszcza się luteina dopochwowa? Wiecie?
Ja przy dwóch ciażach używalam bio oil w ilościach hurtowych tyle że ja smarowalam brzuch piersi cale nogi i plecy na dole i powiem wam że wyszedł mi jeden rozstep nad pepkiem ale miałam duży brzuch i w tym miejscu była tak naciągnięta skóra aż fioletowa myślę że trochę pomagają te balsamy moja mama nic nie używała i cały brzuch w rozstepach niektórzy maja też duża skłonność do rozstępów więc i balsamy nie pomogą mogą jedynie trochę wyjść mniejsze A teraz też już mam bio oil
reklama