reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny, cud się stał! Za dwa dni miałam mieć łyżeczkowanie, dziś byłam po skierowanie do szpitala i lekarz postanowił mi usg ostatniej szansy już takie zrobić. I był zarodek, była widoczna akcja serca!!! :) Dostałam duphaston i witaminy brać miałam i przyjść za 3 tygodnie na wizytę. Być może ciąża jest po prostu dużo młodsza. Boże Święty jestem taka szczęśliwa! :D
Cudownie. Oby już było spokojnie.

@basia89 ja po miesiącu od tej pierwszej, czyli 10.10

reklama
Dziękuję dziewczyny :) do mnie chyba jeszcze nie dociera ta informacja. Straciłam już wszelkie nadzieje, a tu taki obrót sprawy.

Dziewczyny, cud się stał! Za dwa dni miałam mieć łyżeczkowanie, dziś byłam po skierowanie do szpitala i lekarz postanowił mi usg ostatniej szansy już takie zrobić. I był zarodek, była widoczna akcja serca!!! :) Dostałam duphaston i witaminy brać miałam i przyjść za 3 tygodnie na wizytę. Być może ciąża jest po prostu dużo młodsza. Boże Święty jestem taka szczęśliwa! :D

Gratuluje !!! Ale super !!! Taką samą sytuacje miała moja kuzynka 8 lat temu także cuda się zdarzają [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

Caltha, byłam na wizycie 14.09 i teraz mam na 17.10 i nachodzą mnie myśli, żeby gdzieś zrobią prywatnie samo usg [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Caltha, byłam na wizycie 14.09 i teraz mam na 17.10 i nachodzą mnie myśli, żeby gdzieś zrobią prywatnie samo usg [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja idę wcześniej, ale tylko po to żeby dostać skierowanie z ubezpieczenia na badania, bo wystarczy że idzie majątek na gina, więc skoro mam prywatne ubezpieczenie to niech choć badania pokrywa

Do góry