reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny nie nadrobie was niestety bo nie miałam czasu na neta...dzisiaj byłam u ginekologa wyszło mi że jestem w 5t6d ciąży termin na 17 maja oprócz tego wykryl też torbiela na jajniku mam nadzieję że bedzie wszystko ok

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny nie nadrobie was niestety bo nie miałam czasu na neta...dzisiaj byłam u ginekologa wyszło mi że jestem w 5t6d ciąży termin na 17 maja oprócz tego wykryl też torbiela na jajniku mam nadzieję że bedzie wszystko ok

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja mam na 19 maja :rofl: A masz jakieś dolegliwości już ?

Współczuję jeszcze raz, no coś się dzieje na pewno skoro są plamienia. .. :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie prawda ze coś się dzieje jak są plamienia . Plamienia występują od tego, ze hormony się jeszcze do końca nie przestawiły . Po prostu teraz buzują i dlatego mogą występować .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co wiem od gina najgrozniejsze jest zywoczerwone i dodatkowo z bolami.
Ale wiadomo ze kazde nalezy skonsultowac z lekarzrm prowadzacym i to jak najszybciej.

Ja dzisiaj sama sobie sprawdzilam bicie serca dzidziusia w ostatniej ciąży sobie kupiłam i już mam doświadczenie ciężko było znaleźdz serduszko ale jest i bije 130 uderzeń około :)

Tak bije ale ciężko było znaleźdz dużo jest takich przepływów które na początku mogą wydać się sercem ale one mają około 80 uderzeń na minutę a serduszko dzidziusia ponad 120 conajmniej już jestem doświadczona w szukaniu bo w ostatniej ciąży naliczylam 3 serca aż mój mąż mówił że chyba coś źle tobie i trochę poczytałam i już wiem jak się to robi :happy:

reklama
Super cieszę się a masz jakieś dolegliwości ciążowe ?

Mdli mnie jak jasna cholera, jestem strasznie nerwowa, piersi rwą mnie dosłownie, ale też bardzo mocno brzuch mnie boli. Na kilka dni objawy jakby ustąpiły mi, ale teraz wróciły z podwojoną siła, a ten ból tak naprawdę wiązałam z samoporonieniem, bo przez ostatnie dni wyłam z bólu i ruszyć się nie mogłam, raz też chlupnęła krew. Ale widać, że los jest przewrotny :)

Do góry