reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Czy przenioslyscie sie na fb ze taka cisza tu? Cos przeoczylam?
Tysia tu id poczatku cisza ;) kobietki wstydliwego chyba albo zapracowane. Istnieje tez opcja jak u mnie ze rozchulam sie jak szczęśliwie Wende w pierwszy trymestrze czego każdej z nas życzę z całego serca ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

ja wrocilam z zebrania, przenioslam swoja wizyte do gina na wtorek, bo zapomnialam ze w kolejny czwartek mam u siebie w pracy zebranie....
ciagle chodze rozkojarzona...

Ja tez mam wizytę we wtorek mam nadzieje ze wszystko w porządku bo ostatnio nic nie było widać

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteśmy, jesteśmy, tylko co tu pisać. Wszystkie jeszcze nie do końca wierzą, że będą mamami, od wizyty do wizyty, podłe samopoczucie. Miało być nudnie w ciąży, więc jest ;-)

Do góry