reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja żadnych mdłości, wymiotów.. oby tak zostało :p
Jedyne co, to bolą mnie piersi i ciągle chce mi się spać :)

Jak wejść na grupę?
Pati napisz do mnie priva!)
Mnie po przytulankach nic nie boli, to chyba indywidualna sprawa, ale lepiej powiem o tym lekarzowi :)

U mnie dzisiaj masakra.. zostalam juz w domu bo rozłożyło mnie przeziebienie na amen :( lese pod kocem i probuje doprowadzić sie do w miare normalnego stanu. Jak do jutra sie nie polepszy, to ide do lekarza. Lepiej niech mnie oslucha, bo kaszel jak u gruźlika ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj kuruj sie!
Witam się i ja... Według moich obliczeń będę miała kolejne maleństwo 17 maja.
Witam - czeka Cie noelada wyzwanie ;) a starszaki w jakim wieki?

Po nospie i odpoczynku bol przeszedł.. Ale juz zaznaczylam mężowi ze naweta soe do mnie nie zbliżać ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pati napisz do mnie priva!)

Ojjj kuruj sie!

Witam - czeka Cie noelada wyzwanie ;) a starszaki w jakim wieki?

Po nospie i odpoczynku bol przeszedł.. Ale juz zaznaczylam mężowi ze naweta soe do mnie nie zbliżać ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisz Ty proszę, gdyż mi ciągle wyskakuje jakiś błąd....

Ja bym wolala zeby wrocily wiedzialabym ze jest ok a tak to sie martwie
Wolałabyś przytulać się cały czas do kibla? to jest Twój wyznacznik tego , czy wszystko ok?:o Powinnaś się cieszyć, że masz chwilę oddechu :p a jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości , to idź do gina i sprawdź to ;);););)

Wolałabyś przytulać się cały czas do kibla? to jest Twój wyznacznik tego , czy wszystko ok?:o Powinnaś się cieszyć, że masz chwilę oddechu [emoji14] a jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości , to idź do gina i sprawdź to ;);););)
Po zeszlej ciazy boje sie nawet tuz po wyjsciu z gabinetu niestety..
Chyba bym musiala 24h na dobe miec robione usg..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry