reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Chyba dopiero drugi trymestr?Ktory tydzien mozna uznac za w miare bezpieczny?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to jeszcze dlugo. Dopiero 6+5 (wedlug aplikacji)Chyba dopiero drugi trymestr?
Dagaa11
Z jakiej aplikacji korzystasz?Kurcze to jeszcze dlugo. Dopiero 6+5 (wedlug aplikacji)
Paula1207
Hej, robiła któraś z was betę? Ja zrobiłam we wtorek i było 154 i dzisiaj po 48 h jest 472, to chyba ok? Byłam dzisiaj u gina, bo bolał mnie wczoraj i dzisiaj brzuch jak na okres. Dostałam luteinę. Jeszcze nie zdążyłam zobaczyć mojego Kropka, a już muszę walczyć o to, żeby przetrwał...
Preglife wydaje mi sie najbardziej sensownaZ jakiej aplikacji korzystasz?
Dagaa11
Sprawdze, ja mam inna, alr pokazuje tylko ile dni zostało do porodu, a nie pokazuje tygodni i dni ciazy i strasznie mnie to irytujePreglife wydaje mi sie najbardziej sensowna
Ta pokazuje. I jest mini spis co jest do wyprawki potrzebne.. Co w danym tyg sie dzieje u dziecka, u Ciebie i jak tatuś sie ma [emoji2]Sprawdze, ja mam inna, alr pokazuje tylko ile dni zostało do porodu, a nie pokazuje tygodni i dni ciazy i strasznie mnie to irytuje
Hej, robiła któraś z was betę? Ja zrobiłam we wtorek i było 154 i dzisiaj po 48 h jest 472, to chyba ok? Byłam dzisiaj u gina, bo bolał mnie wczoraj i dzisiaj brzuch jak na okres. Dostałam luteinę. Jeszcze nie zdążyłam zobaczyć mojego Kropka, a już muszę walczyć o to, żeby przetrwał...
Beta wydaje się ok chodź ja nie robiłam wiec nie do końca się znam ale przyrost ok [emoji6]
Jak dla mnie, bolący brzuch jak na okres to normalny objaw ciazy.. miałam tak w 1 ciazy i teraz tez. Ale dobrze, że sprawdziłaś bo ból bólowi nie równy.. u mnie to po prostu takie pobolewanie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iwonaimaja
Witam
Ja robiłem betę w poniedziałek 324 środa 650 i dzisiaj będę robić musi się podwoić
Można też sprawdzić na Internecie czy dobrze rośnie
Też mam luteine pod język
Ja robiłem betę w poniedziałek 324 środa 650 i dzisiaj będę robić musi się podwoić
Można też sprawdzić na Internecie czy dobrze rośnie
Też mam luteine pod język