reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hejo, nie miałam kiedy wcześniej ;p
zarys tabelki, takie coś bedzie oki?? ;)
Zobacz załącznik 821353
Ładnie to wyszło :)

Kolejne pytanie: czy zauwazylyscie przetluszczanie wlosow? Ja mam tragedie na głowie. Myje wlosy codziennie, od zawsze ot taki nawyk. Nie miałam z tym nigdy problemu. Od miesiaca jest tragicznie, popoludniu wygladam jakby ktos wylal mi na łeb szkalnke oleju, do tego jak przejade palcem po skorze glowy to ślisko jak na lodowisku i niestety zapach też pozostawia wiele do życzenia... przepraszam, jeśli ktorejś obrzydziłam kolacje [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ładnie to wyszło :)

Kolejne pytanie: czy zauwazylyscie przetluszczanie wlosow? Ja mam tragedie na głowie. Myje wlosy codziennie, od zawsze ot taki nawyk. Nie miałam z tym nigdy problemu. Od miesiaca jest tragicznie, popoludniu wygladam jakby ktos wylal mi na łeb szkalnke oleju, do tego jak przejade palcem po skorze glowy to ślisko jak na lodowisku i niestety zapach też pozostawia wiele do życzenia... przepraszam, jeśli ktorejś obrzydziłam kolacje [emoji23][emoji23]

Ja jadlam wlasnie kolacje ale ogorkow malosolnych mi nie obrzydzisz. :)
Ja mylam codziennie bo sie przetluszczaly a teraz jakby mniej ale dalej myje codziennie :)

Hej dziewczyny :)
Oczywiscie ja nie wytrzymalam i poszlam wczoraj wieczorem do gina :p
Fasolka jest jeszcze strasznie malutka, ma az caly milimetr :Dale kazdy z nas tak kiedys zaczynal, bardzo sie ciesze ze w ogole jest , bardzo sie balam ze moze byc puste jajeczko:unsure: ale na szczescie dzidzia jest , teraz tylko niech rosnie duza i zdrowa :happy2: mam przyjsc za dwa tygodnie:-D w sumie troche mnie ta wizyta uspokoila wiem ze wszystko jest na miejscu a jak bedzie to czas pokaze :) trzymajcie sie cieplo bo u nas strasznie leje deszcz :confused2:

Super, gratulacje :)

Witam nowe majóweczki [emoji173] dziewczyny nie nadazam za wami haha :D mnie dzisiaj od rana strasznie piersi bola tak jak przed okresem. Są dni, ze nie boli nic w ogole, a sa takie jak dzis- nie potrafie sie dotknac. Macie tez tak? :/

Urlop mi sie powoli konczy, wczoraj byla u mnie na kawie kolezanka z pracy. Opowiadala jaki mamy w aptece teraz zap...... wiadomo sezon grypowy sie zaczyna, trzeba zrobic zapasy syropkow itd. To wszystko waży tone. Dziewczyny samr mnie namajwiaja, zebym.jak najwczesniej.poszla na zwolnienie. I chyba tak zrobie... ale najpietw musze powirdziec szefowej i poprosic o mozliwosc wykorzystania reszty urlopu z tego roku. Wiem, ze niektore mamy pravuja i do 8 miesiaca, ale po tym ile sie staralismy o dzidzie, wole nie ryzykowac...

Jak mija wam wtorek? :)

Hej :) mam podobnie; jednego dnia spokój w objawach a koloejnego tak mnie bolą piersi, że nie można dotknąć..

Witam z rana
My już na nogach starsza pojechała do szkoły a ż młodsza ogarniamy się zaraz do żłobka a ja po 22msc wolnego do pracy wracam

O kucie pecione jak to moj syn mowi znow mi sie cos pomylilo ale to przez mega sennosc a juz trzeba wstac bo dzisiaj ide na pierwsza wizyte u ginka .Ja tez mam tak z brzuchem wieczorem sie nadyma jak balon.widac przygotowuje sie na fasolke i jej rozmiary.Synus mi sie urodzil to mial 4550 czyli prawie piec kilo pewnie nastepna dzidzia bedzie rowniez slusznych rozmiarow.Kupie sobie wozek i bede brzuch i piersi wozic bo bede pewnie jak wieloryb.ale sie rozpisalam .Ja zamiast tlustych wlosow mam pryszcze i czuje sie jak nastolatka podczas dojrzewania

reklama
Również die witam.. Nie mogłam dziś spać ze stresu przed wizyta.. Chyba trzeba wstać i powoli się ogarniać no i męża dobudzić i synka..

Do góry