reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

czesc
ja juz po pracy i lekarzu
ciaza jest, pecherzyk wymiarowy :) jednak widac tez jakis 2 zbiorniki plynu :( nie krwiaki, gin mowil ze powinny zniknac, mam nadzieje ze bedzie ok, bo martwie sie :(
Mi tez wyszedl jakis.plyn na usg i krwiak dodatkowo, lekarz powiedzial, ze to powinno samo się "wchłonąć", więc glowa do gory :) musimy być dobrej myśli :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi tez wyszedl jakis.plyn na usg i krwiak dodatkowo, lekarz powiedzial, ze to powinno samo się "wchłonąć", więc glowa do gory :) musimy być dobrej myśli :)

a podal ci wielkosci tych "niepotrzebnych"?
po ilu tygodniach masz przyjsc na kolejna wizyte?

Mnie zawsze zastanawia skad takie rzeczy sie biorą jak krwiaki, płyn itd.
Ja w dwoch potrzednich ciazach mialam torbiel na jajniku. A w tej dla odmiany prawdopodobne krwiaczek mialam.

Dziewczyny, powiedziałyście już swoim partnerom?

Ja zrobiłam test tydzień temu w poniedziałek a mąż dowiedział się w piątek [emoji16] czekałam na nasza 5 rocznice ślubu [emoji6] skąd jesteś dokładnie?

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, a krwiaki się wchłoną [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a podal ci wielkosci tych "niepotrzebnych"?
po ilu tygodniach masz przyjsc na kolejna wizyte?
Nie podal, byl jeden krwiak i jeden pecherzyk z plynem. Ale powiedzial, ze to normalnie, wiec nie dopytywalam. Kazal przyjsc za miesiac, ale ide wczesniej :)

Mnie zawsze zastanawia skad takie rzeczy sie biorą jak krwiaki, płyn itd.
Ja w dwoch potrzednich ciazach mialam torbiel na jajniku. A w tej dla odmiany prawdopodobne krwiaczek mialam.
Mi powiedzial, ze to.normalne po przebytej ciąży.

reklama
Do góry