Jotka_
Fanka BB :)
Świetna=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładnie to wyszło
Ja jadlam wlasnie kolacje ale ogorkow malosolnych mi nie obrzydzisz.Ładnie to wyszło
Kolejne pytanie: czy zauwazylyscie przetluszczanie wlosow? Ja mam tragedie na głowie. Myje wlosy codziennie, od zawsze ot taki nawyk. Nie miałam z tym nigdy problemu. Od miesiaca jest tragicznie, popoludniu wygladam jakby ktos wylal mi na łeb szkalnke oleju, do tego jak przejade palcem po skorze glowy to ślisko jak na lodowisku i niestety zapach też pozostawia wiele do życzenia... przepraszam, jeśli ktorejś obrzydziłam kolacje [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No.ogorkow to nic nie obrzydzi, to racja hahaJa jadlam wlasnie kolacje ale ogorkow malosolnych mi nie obrzydzisz.
Ja mylam codziennie bo sie przetluszczaly a teraz jakby mniej ale dalej myje codziennie
Hej dziewczyny
Oczywiscie ja nie wytrzymalam i poszlam wczoraj wieczorem do gina
Fasolka jest jeszcze strasznie malutka, ma az caly milimetr ale kazdy z nas tak kiedys zaczynal, bardzo sie ciesze ze w ogole jest , bardzo sie balam ze moze byc puste jajeczko ale na szczescie dzidzia jest , teraz tylko niech rosnie duza i zdrowa mam przyjsc za dwa tygodnie w sumie troche mnie ta wizyta uspokoila wiem ze wszystko jest na miejscu a jak bedzie to czas pokaze trzymajcie sie cieplo bo u nas strasznie leje deszcz
Hej mam podobnie; jednego dnia spokój w objawach a koloejnego tak mnie bolą piersi, że nie można dotknąć..Witam nowe majóweczki [emoji173] dziewczyny nie nadazam za wami haha mnie dzisiaj od rana strasznie piersi bola tak jak przed okresem. Są dni, ze nie boli nic w ogole, a sa takie jak dzis- nie potrafie sie dotknac. Macie tez tak? :/
Urlop mi sie powoli konczy, wczoraj byla u mnie na kawie kolezanka z pracy. Opowiadala jaki mamy w aptece teraz zap...... wiadomo sezon grypowy sie zaczyna, trzeba zrobic zapasy syropkow itd. To wszystko waży tone. Dziewczyny samr mnie namajwiaja, zebym.jak najwczesniej.poszla na zwolnienie. I chyba tak zrobie... ale najpietw musze powirdziec szefowej i poprosic o mozliwosc wykorzystania reszty urlopu z tego roku. Wiem, ze niektore mamy pravuja i do 8 miesiaca, ale po tym ile sie staralismy o dzidzie, wole nie ryzykowac...
Jak mija wam wtorek?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom