reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Basia pojęcia nie mam musisz wejść na stronkę mutsy bo nasz pojazd jest w garażu (w piwnicy) :D i pomóc ci nie mogę. Chociaż faktycznie ta nasza zima teraz taka jak jesień więc problemu być nie powinno.

Zbieram się na pocztę bo już od 20 minut próbuje a wstać Z łóżka nie mogę [emoji39]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja po wizycie:)
Nie pisalam wczesniej bo nie mialam internetu. Z maluszkiem wszystko ok wazy 1500g takze jestem zadowolona z wizyty.;);););)
Super!! W którym tyg jesteś?ja będąc w 26 tc mój ważył 880 G. Wydawało mi się to mało..czy teraz tak szybko dzieciaki rosną z dnia na dzień stają się cięższe?:)

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Super że wizyty udane;)

Co do pieluch, wózków itp to zaplanować można sobie....a życie i tak pokaże na ile da się plany zrealizować.

Hej ja po wizycie:)
Nie pisalam wczesniej bo nie mialam internetu. Z maluszkiem wszystko ok wazy 1500g takze jestem zadowolona z wizyty.;);););)
Wow niezła waga, mój za to chyba jakiś chudzielec

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry