reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@agatenka33 ja zawsze mam wizytę co 4 tygodnie, ale teraz ginekolog wyjeżdża i stąd dopiero za 5 tygodni. ;)
Nasz fotelik nie jest już na gwarancji. Czytałam na stronie maxi cosi, że tylko gwarancja dotyczy pierwszego kupującego. Także nie wiem jak to by wyglądało z reklamacją. Lepiej się nie przekonywać ;)
Tak, jestem rocznik 1988 :D

@Gosika88 już torbę pakujesz?
@basia89 dobrze piszesz :) Bardzo podobnie mamy wizyty hehe
dzień różnicy ;)

Ja torbę spakuję na początku kwietnia. Termin mam na 3 maja :)
Mam już kupione do szpitala: dwie koszule do karmienia, klapki, majtki siateczkowe, podkłady poporodowe, płyn do higieny intymnej, mydło Biały Jeleń, wkładki laktacyjne.

U mnie też termin na 3 maja [emoji16]
Ja co miesiąc po woli coś kupuje. Teraz wlasnie na gemini zamówiłam białego jelenia, tantum rosa, podkłady i inne pierdoły za które zapłaciłam 200zł [emoji33][emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

reklama
Ja mam termin na 7 maja a jakoś tak w tyle jestem ze wszystkim :) ale ten tydzień czeka mnie glukoza i sprawy związane z praca wiec chyba ogarnianie się zostawię sobie na weekend :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@agatenka33 ja zawsze mam wizytę co 4 tygodnie, ale teraz ginekolog wyjeżdża i stąd dopiero za 5 tygodni. ;)
Nasz fotelik nie jest już na gwarancji. Czytałam na stronie maxi cosi, że tylko gwarancja dotyczy pierwszego kupującego. Także nie wiem jak to by wyglądało z reklamacją. Lepiej się nie przekonywać ;)
Tak, jestem rocznik 1988 :D

@Gosika88 już torbę pakujesz?
@basia89 dobrze piszesz :) Bardzo podobnie mamy wizyty hehe
dzień różnicy ;)

Ja torbę spakuję na początku kwietnia. Termin mam na 3 maja :)
Mam już kupione do szpitala: dwie koszule do karmienia, klapki, majtki siateczkowe, podkłady poporodowe, płyn do higieny intymnej, mydło Biały Jeleń, wkładki laktacyjne.
Lubię być zawsze wcześniej przygotowana :)

3jgxskjosc311c31.png

Angela mi rodzice wybrali [emoji13] hehe a kierowali się waga wozka, tym żeby się łatwo składał i żeby miał regulowana raczke bo maz jest dużo wyższy ode mnie [emoji39] a ja to bym się jedynie wyglądem sugerowała [emoji23] tak jak przy pierwszym

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Angela mi rodzice wybrali [emoji13] hehe a kierowali się waga wozka, tym żeby się łatwo składał i żeby miał regulowana raczke bo maz jest dużo wyższy ode mnie [emoji39] a ja to bym się jedynie wyglądem sugerowała [emoji23] tak jak przy pierwszym

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tylko wybrać i to jest masakra , wszystkie wózki takie same a jednak inne :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Angela3aa my kierowaliśmy się funkcjonalnością- żeby starczył na jak najdłużej.
Stanęło na Joie mytrax a do tego dokupimy gondolę. Spacerówka będzie już do końca 'wózkowania" :)
Wygląd też miał znaczenie :)

@basia89 ja też teraz złożyłam tam zamówienie :)
Straciłam 230zł. Kupiłam wkładki laktacyjne, moskitierę do wózka, szczotkę do butelek i smoczków, suszarkę do butelek i smoczków, woreczki na zużyte pieluchy, gryzak silikonowy, płyn do higieny intymnej, masło ujędrniające po porodzie, kompresy jałowe 5x5, podkłady higieniczne, probiotyk dla siebie itd. :) Uzbierało się.

Po wypłacie męża kupię aspirator elektryczny do noska Haxe.
Został do kupienia wózek, materac do łóżeczka, witamina D3 (nie wiem czy sama czy z K? dowiem się w szkole rodzenia) i pewnie jeszcze coś wyjdzie po drodze ;)

reklama
Do góry