reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Natan :) co myślicie ? Chciałam na początku Alan ale moj głupi ukochany stwierdził ze będą go wyzywać od „anal” :/ później chciałam Igor ale chyba Natan już zostanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My tez chcieliśmy Alana ale tez zrezygnowaliśmy :) a Natam piekne imie :) u nas nie pasowalo by do Szymona Alan więc zostal Oskar :)

reklama
@Jetkaa powtórz badanie moczu. Nie powinno się podejmować współżycia na 24 godziny przed badaniem moczu. Koszt nie jest duży a będziesz miała pewność, że mocz jest dobrze pobrany ;)

Mnie na ból kręgosłupa pomaga masaż. Mamy taką rękawicę z kulkami z Lidla i mąż mnie tym masuje :) Od razu lepiej!
Chyba tak zrobie w poniedzialek pójdę i zrobie badanie... Kurcze calkiem zapomnialam o tym masakra:\

Hey Paula. Witamy i zapraszamy [emoji5]️ termin porodu mamy podobny. Ja 24 ;) chyba że córcia nie będzie takim leniuszkiem jak braciszek i zechce wyjść wcześniej [emoji39]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hej myślę że teraz urodzę podobnie jak ostatnio( córkę urodziłam w terminie dokladnie dzień przed) chociaż lekarz kazał się oszczędzać odpoczywać bo szyjka się skraca, ale w tamtej ciąży tez tak miałam, tylko ok.30 tygodnia i poród w terminie, wiec mam nadzieję ze tylko na strachu się skończy i do konca maja dociągnę.
Miłej soboty życzę

Dzień dobry mamusie :)

@Nan90 dzięki za info. Z tego co mówisz nie wyglada to źle [emoji6] Jak się w ogóle czujecie? Jak stan w.p?

@Angela3aa mam problem z plecami też cały czas. Drętwieją mi ręce bo coś mi uciska na kręgosłup. Mi jedyne co pomaga chwilowo to jak wezmę ciepły prysznic.

@paaulaa90 witaj [emoji16] Ja mam podobnie termin na 23/05.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie sugeruje się tak ierwszym porodem/ dzieckiem bo każda ciąża jest inna. Pierwsza córkę urodziłam w terminie. Do końca szyjka długa, zamknięta. Zero zwolnienia, pracowałam do samego końca. Druga ciąża szpital w 24 TC, od 30 TC skracająca się szyjka, w 37 TC 2 cm rozwarcia i poród. Zobaczymy co tym razem życie przyniesie....

reklama
Maluszek od rana bryka w brzuszku :)
Śniadanko mu smakowało, hehe :)

A moja z kolei leniwie się wierci coś dzisiaj [emoji6] Od rana mnie łaskotała jak jeszcze spałam, a teraz ja na chodzie to ona z kolei śpi. I tylko czuje jak mi się przekręca. [emoji4]
Swoją drogą mogłaby już się ustawić główką w dół, bo trochę się zaczynam tym faktem denerwować, że jest w położeniu pośladkowym.

@Tysia masz racje. Każdy poród jest inny. Ja to mam przeczucie, że moja na początku maja wyskoczy [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry