reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam :)
My tez przeszliśmy grype w 2tyg temu i walczylismu tydzien :) ja i syn ale on dzielny jest on jak jest chory czy cos go boli lezy i tyle:\ syropki lubi wiec z tym nie ma problemu. Ale na szczęście juz jestesmy po.. I antybiotyk tez był . u nas panuje grypa bo mojej siostry syn w szpitalu wyladowal na oddziale i pelno dzieci...

A ja slabo spie bo co chwile siku musze wstawać robic:\ i to jest tak ze zrobie siku dojde do sypialni i znowu mi sie chce ..:\ a jak wstrzym np na 10min to maly skacze i masakra jakaś :\

Witam. Jadę zaraz po wyniki moczu i do sklepu bo mąż zażyczył sobie kapuśniak. Dobrze, że dziś mam wizytę u gina bo znów mam jakiś stan zapalny i piecze mnie niemiłosiernie od wczoraj :(

3jgxskjosc311c31.png

Witam. Jadę zaraz po wyniki moczu i do sklepu bo mąż zażyczył sobie kapuśniak. Dobrze, że dziś mam wizytę u gina bo znów mam jakiś stan zapalny i piecze mnie niemiłosiernie od wczoraj :(

3jgxskjosc311c31.png
Ja chyba tez coś złapałam :/ w grudniu miałam zapalenie jakieś to lekarz mi przepisał macmirror complex i teraz zastanawiam się czy znowu nie zacząć brać a wizytę mam dopiero w połowie lutego :/

Dalej wyniki moczu do dupy. Ale między czasie wypiłam druga saszetkę afasturalu i biorę dwa razy dziennie antybiotyk. Pewnie dziś da skierowanie do dalszego badania. Średnio mi się to uśmiecha bo zaczęłam biegać w nocy do WC, a chyba trzeba oddać pierwszy mocz po nocy.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Witam nowa majoweczke :)
A ja bylam z malym w sklepie mialam kupic cos na obiad a kupilam same słodkości masakra..:\ taka mnie ochota naszla na slodkie :) a mowilam mojemu D zeby sam szedl bo ostatnimi czasmi jak ide to jadla bym tam wsZystko ;)

Do góry