reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam :)
My tez przeszliśmy grype w 2tyg temu i walczylismu tydzien :) ja i syn ale on dzielny jest on jak jest chory czy cos go boli lezy i tyle:\ syropki lubi wiec z tym nie ma problemu. Ale na szczęście juz jestesmy po.. I antybiotyk tez był . u nas panuje grypa bo mojej siostry syn w szpitalu wyladowal na oddziale i pelno dzieci...

A ja slabo spie bo co chwile siku musze wstawać robic:\ i to jest tak ze zrobie siku dojde do sypialni i znowu mi sie chce ..:\ a jak wstrzym np na 10min to maly skacze i masakra jakaś :\

Witam. Jadę zaraz po wyniki moczu i do sklepu bo mąż zażyczył sobie kapuśniak. Dobrze, że dziś mam wizytę u gina bo znów mam jakiś stan zapalny i piecze mnie niemiłosiernie od wczoraj :(

3jgxskjosc311c31.png

Witam. Jadę zaraz po wyniki moczu i do sklepu bo mąż zażyczył sobie kapuśniak. Dobrze, że dziś mam wizytę u gina bo znów mam jakiś stan zapalny i piecze mnie niemiłosiernie od wczoraj :(

3jgxskjosc311c31.png
Ja chyba tez coś złapałam :/ w grudniu miałam zapalenie jakieś to lekarz mi przepisał macmirror complex i teraz zastanawiam się czy znowu nie zacząć brać a wizytę mam dopiero w połowie lutego :/

Dalej wyniki moczu do dupy. Ale między czasie wypiłam druga saszetkę afasturalu i biorę dwa razy dziennie antybiotyk. Pewnie dziś da skierowanie do dalszego badania. Średnio mi się to uśmiecha bo zaczęłam biegać w nocy do WC, a chyba trzeba oddać pierwszy mocz po nocy.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Witam nowa majoweczke :)
A ja bylam z malym w sklepie mialam kupic cos na obiad a kupilam same słodkości masakra..:\ taka mnie ochota naszla na slodkie :) a mowilam mojemu D zeby sam szedl bo ostatnimi czasmi jak ide to jadla bym tam wsZystko ;)

Do góry