reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Witam
My tez przeszliśmy grype w 2tyg temu i walczylismu tydzien ja i syn ale on dzielny jest on jak jest chory czy cos go boli lezy i tyle:\ syropki lubi wiec z tym nie ma problemu. Ale na szczęście juz jestesmy po.. I antybiotyk tez był . u nas panuje grypa bo mojej siostry syn w szpitalu wyladowal na oddziale i pelno dzieci...
My tez przeszliśmy grype w 2tyg temu i walczylismu tydzien ja i syn ale on dzielny jest on jak jest chory czy cos go boli lezy i tyle:\ syropki lubi wiec z tym nie ma problemu. Ale na szczęście juz jestesmy po.. I antybiotyk tez był . u nas panuje grypa bo mojej siostry syn w szpitalu wyladowal na oddziale i pelno dzieci...
Angela3aa
Ja chyba tez coś złapałam :/ w grudniu miałam zapalenie jakieś to lekarz mi przepisał macmirror complex i teraz zastanawiam się czy znowu nie zacząć brać a wizytę mam dopiero w połowie lutego :/Witam. Jadę zaraz po wyniki moczu i do sklepu bo mąż zażyczył sobie kapuśniak. Dobrze, że dziś mam wizytę u gina bo znów mam jakiś stan zapalny i piecze mnie niemiłosiernie od wczoraj
caltha
Zapraszamy, dobrze że przed porodem hihiHej kobitki można dołączyć ? Jestem początkująca mama tzn pierwsza ciąża , 26 tc będzie chłopiec czytam forum już jakiś czas zawsze to raźniej termin mam na 7 maja
Gosika88
Dalej wyniki moczu do dupy. Ale między czasie wypiłam druga saszetkę afasturalu i biorę dwa razy dziennie antybiotyk. Pewnie dziś da skierowanie do dalszego badania. Średnio mi się to uśmiecha bo zaczęłam biegać w nocy do WC, a chyba trzeba oddać pierwszy mocz po nocy.
reklama
Jetkaa
Witam nowa majoweczke
A ja bylam z malym w sklepie mialam kupic cos na obiad a kupilam same słodkości masakra..:\ taka mnie ochota naszla na slodkie a mowilam mojemu D zeby sam szedl bo ostatnimi czasmi jak ide to jadla bym tam wsZystko
A ja bylam z malym w sklepie mialam kupic cos na obiad a kupilam same słodkości masakra..:\ taka mnie ochota naszla na slodkie a mowilam mojemu D zeby sam szedl bo ostatnimi czasmi jak ide to jadla bym tam wsZystko