szczesliwa66
Fanka BB :)
Mam za tydzien do niego ale chyba pojade po jutrze dzisiaj nie chce do niego dzwonic bo niedziela
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam elektryczny Canpol za 60 zł. Wiadomo, ręczne będą tańsze. Tak czy inaczej nie ma co przepłacać bo nie wiadomo czy się nam przydaUmówiłam się z babeczka jutro na zakup laktatora, 39 zł za Avent to chyba niezła cena
Hej dziewczyny masakra wstalam rano ze pojadę na krew TSH bo mam wizyte a nie wiem jakim cudem dni mi sie pomyliły i mam za tydzien endykrynologa omg dobrze ze zobaczylam a krew musze robic 2 dni przed a nie poltora tyg ale mam energię i już w sklepie bylam po swoeze buleczki moim facetom
Jest osobny temat założony- tylko wózki i fotelikiZazdroszczę Tobie tej energii @Jetkaa [emoji3]
Ja wiercę się jeszcze w łóżku, bo od 4 miałam problem ze spaniem. Udało mi się zdrzemnąć jakieś 30’ od tamtej pory, ale i tak jakoś rozwalona jestem
Ja wyszukałam coś fajnego w internetach i będę dzisiaj zamawiać chyba dla Zuzi [emoji3]
[emoji4][emoji4][emoji4]
Wózka cały czas szukam - któraś coś doradzi? Wiem, że wątek już był ale nie odnajdę tego teraz w tysiącach postów, które już napisałyśmy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom