reklama
caltha
Fanka BB :)
Bo to w sumie dla lekarza informacje. Szkoda, że tak mało ginekologów daje pełną informację i wszystko tłumaczy pacjentkom. Pewnie bylybyśmy bardziej spokojne.U nas musi byc koszula nocna ale nic mi nie mówiono o rozpinanym biuscie kurcze tez nie wiedziałam ze z usg mozna tak duzo wyczytać
kamilaasami
Caltha ... Jakie słodkości [emoji16]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Gosika88
Jaki piękny szczery uśmiechMamo, chyba mnie kopnął ten bratek
Gosiaczek1202
Mam dosc u dentysty bylam z mlodym a on tak ryczal.chyba mu mloda dentystka nie pasuje.A wczesniej nie mial u niej problemow .musze szukac na nfz bo mnie raczej nie stac placic za leczenie kazdego zeba .Ma 3.5 roku a zabki po mamie bo ja tez w tym wieku mialam problemy mimo regularnego mycia zebow.
reklama
Mam dosc u dentysty bylam z mlodym a on tak ryczal.chyba mu mloda dentystka nie pasuje.A wczesniej nie mial u niej problemow .musze szukac na nfz bo mnie raczej nie stac placic za leczenie kazdego zeba .Ma 3.5 roku a zabki po mamie bo ja tez w tym wieku mialam problemy mimo regularnego mycia zebow.
Mój syn ma to samo.. od 3 roku życia chodzimy z nim do dentysty. Na szczęście mamy super dentystę, który ma takie podejście do dzieci, że byliśmy w szoku [emoji6] niestety to nie na NFZ ale płacimy raz w miesiącu 100zł więc do przeżycia [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom