reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Co szpital to obyczaj. U nas niby najlepszy stary za duży t-shirt po mężu/partnerze, bo będą rozcinać, żeby dziecko położyć.

reklama
U nas musi byc koszula nocna ale nic mi nie mówiono o rozpinanym biuscie :) kurcze tez nie wiedziałam ze z usg mozna tak duzo wyczytać :)

Mamo, chyba mnie kopnął ten bratek

Załączniki

• IMG_20180112_205308.jpg
    IMG_20180112_205308.jpg
    162,5 KB · Wyświetleń: 90
Też nie miałam pojęcia że z usg aż tyle można wyczytać ‍♀️

Zuzia ma 370 gram - gin powiedział, że jak na 22 tc to ani dużo ani mało, czyli taki średniaczek [emoji13]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam dosc u dentysty bylam z mlodym a on tak ryczal.chyba mu mloda dentystka nie pasuje.A wczesniej nie mial u niej problemow .musze szukac na nfz bo mnie raczej nie stac placic za leczenie kazdego zeba .Ma 3.5 roku a zabki po mamie bo ja tez w tym wieku mialam problemy mimo regularnego mycia zebow.

reklama
Mam dosc u dentysty bylam z mlodym a on tak ryczal.chyba mu mloda dentystka nie pasuje.A wczesniej nie mial u niej problemow .musze szukac na nfz bo mnie raczej nie stac placic za leczenie kazdego zeba .Ma 3.5 roku a zabki po mamie bo ja tez w tym wieku mialam problemy mimo regularnego mycia zebow.

Mój syn ma to samo.. od 3 roku życia chodzimy z nim do dentysty. Na szczęście mamy super dentystę, który ma takie podejście do dzieci, że byliśmy w szoku [emoji6] niestety to nie na NFZ ale płacimy raz w miesiącu 100zł więc do przeżycia [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Do góry