Ojjj kochana trzymam kciuki aby tym razem było wszytko super. A jesteś pod opieka lekarzy? Zeby wcześniejszą sytuacja sie nie powturzyla?Dołączam się do Was też termin z obliczeń na 26 maja. Tylko że ja się cholernie boję bo urodziłam w maju w 23 tc dwa cykle starań i znowu zobaczyłam dwie kreseczki. Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze... Musi być. Narazie nikomu nie mówimy z mężem... Narazie czekamy na rozwój wydarzeń.
Hej kochana. Mocno trzymam kciuki!Czesc, witam sie choc jeszcze niepewnie i nie wiem czy na stale bo nadal jestem lekko przestraszona po moich poronieniach. 2 lata temu po tygodniu od podpiecia sie do watku przyszlych mam poronilam wiec teraz jestem ostrozna... u mnie z tego co pokazuja kalkulatory termin porodu przypadalby na 28 maj tak ze sam koniec miesiaca, i jestem na samiutkim poczatku. Zobaczymy co przyniosa kolejne dni, w zeszlym miesiacu mialam ciaze biochemiczna... ginekolog dopiero za 2 tyg o ile dotrzymam.
Fabimama ja bede bardzo chetna bo ja bardziej fb niz forowa jestem ale wstrzymam sie jeszcze do wizyty u lekarza conajmniej
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom