reklama
Sredec1982 ciężko powiedzieć czy będą kazali Ci powtarzać, chociaż teraz robi sę 3 punktową. Hmmm dziwne, że lekarz kazał 2. Może sam się pomylił?
MB91 nie wiem jak teraz ale ja w pierwszej ciąży robiłam po 24 tc. teraz robiłam wcześniej ponieważ glukoza z krwi wyszła mi wysoka.
U mnie pacjenci tórzy przychodzą na glukozę wchodzą poza kolejnością. Tzn. jako pierwsi. bez względu na to czy to kobieta w ciąży czy nie. Pobierają krew na czczo (czyli o 7) po 1h (o 8 godzinie) i trzeci pomiar po 2 godzinach (czyli o 9), ale żeby siedzieć do 10 to pierwsze słyszę
MB91 nie wiem jak teraz ale ja w pierwszej ciąży robiłam po 24 tc. teraz robiłam wcześniej ponieważ glukoza z krwi wyszła mi wysoka.
U mnie pacjenci tórzy przychodzą na glukozę wchodzą poza kolejnością. Tzn. jako pierwsi. bez względu na to czy to kobieta w ciąży czy nie. Pobierają krew na czczo (czyli o 7) po 1h (o 8 godzinie) i trzeci pomiar po 2 godzinach (czyli o 9), ale żeby siedzieć do 10 to pierwsze słyszę
Dziewczyny, wynik 88-190-110 jest ok?
Pierwszy i ostatni prawidłowy wynik, zastanawia mnie te 190.. ale nie wiem jaka jest norma po 1 godzinie. Robiłaś w diagnostyce? Ja nie mam wyniku.. online tylko morfologia i mocz a glukozy nie podali [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
kamilaasami
Fanka BB :)
No to opowiem wam po czy faktycznie siedziałam do 10 [emoji16] a to moje dzisiejsze szaleństwa:
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
kamilaasami
Nan ... Tyle miesięcy? Nie ma szansy żeby coś się poprawiło i żebyś wyszła wcześniej ?
caltha
Tylko obserwacja czy będą Ci wody uzupełniać?Hej dziewczyny. Niedawno pisalam o moim niskim poziomie wód płodowych. Niestety trafiłam do szpitala i będę tutaj aż do rozwiązania. Czy chciałybyście dodać mnie do grupy facebookowej?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MB91
Hej dziewczyny. Niedawno pisalam o moim niskim poziomie wód płodowych. Niestety trafiłam do szpitala i będę tutaj aż do rozwiązania. Czy chciałybyście dodać mnie do grupy facebookowej?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko. Współczuje Tobie, że tyle czasu ale czego nie robi się dla dzidziusia. Trzymaj się kochana!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom