reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny. Niedawno pisalam o moim niskim poziomie wód płodowych. Niestety trafiłam do szpitala i będę tutaj aż do rozwiązania. Czy chciałybyście dodać mnie do grupy facebookowej? :):)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O rany współczuję, bądź dobrej myśli mojej znajomej też tak mówili a jednak puścili ją po jakimś czasie.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, mam dotrzymać do 26 tygodnia w szpitalu na pewno. Potem może zaczną dolewać ale póki co cały czas się sączą wody. Najgorzej że niedaleko porodówka i cały czas słychać płaczące maluszki :(

Hej, mam dotrzymać do 26 tygodnia w szpitalu na pewno. Potem może zaczną dolewać ale póki co cały czas się sączą wody. Najgorzej że niedaleko porodówka i cały czas słychać płaczące maluszki :(

Spokojnie :) wiele kobiet tak ma i "spokojnie" udaje się donosić. Ważne, że jesteś pod kontrolą i bezpieczna. Uzupełnią wody i będzie dobrze :)
Sprawdzili już czemu się sączą?

Mówią że nie wiadomo. Podejrzewam że przez infekcje których miałam sporo na początku ciąży

Ja dziewczyny bylam u siostry i odebralam ciuszki dla malego, wanienke ze stojakiem przewijak i huśtawki :) lozeczko mam takze jedyne co musimy kupić to jedt wozek i przybory uff! :) dobrze ze mam duza rodzine i tu od siotry dostalam ciuszki tu od ciotki tam zas od kolezanki i mysmy troszke kupil także moze mieć nawet blizniaki hehe:)
Teraz tylko poprac mi zostanie ale to moze w kwietniu aaa i szafe kupić :)

reklama
Do góry