reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja to mam ochote na ocet masakra pomidor i dyzoo octu, z cebula i ogorkiem i yen ocet pozniej wypijam. Albo galaretka drobiowa i dużo octu az plywa ta galaretka w nim hehe a pozniej zgage mam:) wiem ze nie zdrowo ale jak widze ocet to mi slinka cieknie :)
Bardzo smak mi sie zminil w ciazy:)

Ja bym chciala cos zrobic na wigilie cos od siebie, ale tesciowa nie dopuszcza mnie do garow:\\
kiepsko bardzo, zwłaszcza jak nawet jak coś zrobisz to ona nie daje tego na stół :( mi by było przykro, a z 2 strony ciężko bo człowiek nie chce się w wigilię kłócić.

Trzymam kciuki za badania :)

Ja w piątek wzięłam się za pakowanie prezentów, zajęło mi to prawie 5 godzin :D kocham to robić, ale po byłam tak padnięta jakbym ciężary na siłowni wyciskała :p ja też jestem z tych które kochają dawać prezenty, zwłaszcza na gwiazdkę, dlatego zdarza się, że np już w lipcu coś kupię, jeśli się tak zdarzy, że znajdę coś idealnego dla kogoś bliskiego :D u mnie w domu nawet pies i koty dostają prezenty świąteczne :laugh2:

reklama
Ja tez uwielbiam dawac prezenty nawet bardziej niż dostawać.Odpoczywam po sprzątanku codziennym .Zaraz jade domu mlodego do przedszkola. I juz sie środowej wizyty doczekac nie moge

Dzień dobry Mamusie :) ja właśnie pije poranną kawkę. Wieczorem jadę na rzęsy, jakieś drobne zakupy i do domu. Od kiedy jestem w ciąży to nawet mi się makijażu nie chce zrobić [emoji14]
Trzymam kciuki za badania i pochwalcie się swoimi Maluszkami :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ja z moim D w tym roku kupujemy sobie jakis materac nowy , komplet poszwy na koudre i nowa koudre bo już z materaca sprężyny wychodza hehe:) a teraz chce piankowy materac:) a malemy moze jakis interaktywnego pieska bo prawdziwego nie moge miec:\

Ale tez cieszy mnie chodzenie na zakupy i sprawianie komus prezenty :)

Dzień dobry Mamusie :) ja właśnie pije poranną kawkę. Wieczorem jadę na rzęsy, jakieś drobne zakupy i do domu. Od kiedy jestem w ciąży to nawet mi się makijażu nie chce zrobić [emoji14]
Trzymam kciuki za badania i pochwalcie się swoimi Maluszkami :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
mi też, szczęśliwie nawet nie muszę za bardzo, jedynie właśnie rzęsy [choć przed ciążą używałam revitalash, teraz wiadomo nie, ale nadal nie wypadają, tragedia to będzie po porodzie ;) ale na razie rzęsy mam takie, że ujdą bez malowania] i krem bb na paszczę i tyle.
Jakoś mam dobrą cerę teraz, każdy kto na mnie patrzy to mówi, że na pewno syn, bo ładnie wyglądam [a tu niespodzianka bo córka ;) ]

mi też, szczęśliwie nawet nie muszę za bardzo, jedynie właśnie rzęsy [choć przed ciążą używałam revitalash, teraz wiadomo nie, ale nadal nie wypadają, tragedia to będzie po porodzie ;) ale na razie rzęsy mam takie, że ujdą bez malowania] i krem bb na paszczę i tyle.
Jakoś mam dobrą cerę teraz, każdy kto na mnie patrzy to mówi, że na pewno syn, bo ładnie wyglądam [a tu niespodzianka bo córka ;) ]
Bo jak ma sie dziewczynke w brzuszku to kobieta jest ladna ma piekne wlosy i ladna cere dlugie i mocne paznokcie:)
A jak chlopca to kobieta jest brzydka i ja teraz taka jestem w poprzednich dwoch ciazach bylam taka piekna i mam dwie dziewczynki a teraz masakra co chwile jakies pryszcze wlosy brzydkie matowe paznokcie tez masakrao_O

reklama
Do góry