reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mam pytanie z innej beczki. Kupowaliście może poduszkę dla ciężarnej przez Allegro? Bo jestem na kupnie i dużo jest rozbierznych cen. Przykładowo poduszka gdzie są gratisy jakiś kocyk jakaś mata dla dzidzi jest za 98 zł ale np jest tez inna poduszka na aukcji sama poduszka 120 zł gdzie wydaje mi się być ona bardziej masywna. A może to tylko zdj... może polecacie jakiegoś allegrowicza ?
Ja kupiłam tą z polecenia, jeszcze nie doszła, ale kilka osób mi polecało z bardzo dobrymi opiniami

oar8csqvs8we78wu.png

reklama
Mam pytanie z innej beczki. Kupowaliście może poduszkę dla ciężarnej przez Allegro? Bo jestem na kupnie i dużo jest rozbierznych cen. Przykładowo poduszka gdzie są gratisy jakiś kocyk jakaś mata dla dzidzi jest za 98 zł ale np jest tez inna poduszka na aukcji sama poduszka 120 zł gdzie wydaje mi się być ona bardziej masywna. A może to tylko zdj... może polecacie jakiegoś allegrowicza ?
Link do: Poduszka ciążowa bawełniana typu U (ortopedyczna)

oar8csqvs8we78wu.png

Dziewczyny a jak u Was sprawa z ruchami maleństwa wyglada? Ja w niedziele zaczynam 18 tg i tak delikatniej czuje te ruchy niż wcześniej chyba ze to tylko dzis tak mam ... jak jest u Was ?

Dziewczyny a jak u Was sprawa z ruchami maleństwa wyglada? Ja w niedziele zaczynam 18 tg i tak delikatniej czuje te ruchy niż wcześniej chyba ze to tylko dzis tak mam ... jak jest u Was ?
U mnie tak zależnie od dnia i pory. Rano i wieczorem czuje bardziej, w ciągu dnia mniej. Czasem cały dzień czuje słabiej a następnego dnia bardzo mocno [emoji6] nie przejmuj się, tam jest jeszcze dużo miejsca, więc różnie czuć ruchy [emoji4]

oar8csqvs8we78wu.png

U mnie tak zależnie od dnia i pory. Rano i wieczorem czuje bardziej, w ciągu dnia mniej. Czasem cały dzień czuje słabiej a następnego dnia bardzo mocno [emoji6] nie przejmuj się, tam jest jeszcze dużo miejsca, więc różnie czuć ruchy [emoji4]

oar8csqvs8we78wu.png
No chyba faktycznie i może spokojnie sobie śpi

U mnoe tez roznoe ale przewaznie jak sie na chwile poloze i po posilku .malenstwo potrafi caly dzirn malo sie oddzywac bo czasem nawet nie usiade na chwile.Czesto jak mowie do niego to daje mi znac ze jest

A ja wczoraj poczulam takie lekkie baardzo słabe pęknięcie i tyle:\ a tak to nic nie czuje kompletnie:\\ myslalam ze na swieta juz cos bede czuc a tu nic.. Przez to lozysko..:\ mam nadzieje ze sie rozbryka:) u mnie jest 17t3d ..

reklama
U mnie nawet z łożyskiem na tylnej ścianie poczułam ruchy niecałe 2 tyg temu. Także spokojnie. A teraz mały czasem bardzo aktywny a czasem nie. Zależy jak się uloY.

Do góry