Jetkaa
Fanka BB :)
Masakra jakas:\ ale na temat aborcji ostatnio baardzo duzo czytalam i zmienilam troche nastawienie dla kobiet ktore tego dokonuja chociaz sama bym w zyciu tego nie zrobila. Nie dokonca rozumiem tego dlaczego to robia, bo skoro usowaja ciaze to znaczy ze nie chca dziecka to po co np nie uwazaja nie pilnuja tego, by nie zajsc... Masakra.. Ja poronilam w 12 tyg i bardzo to przezylam bo widac było juz malego czlowieka.. A pomysl jak w innych krajach np mozna dokonac aborcji do 20tyg.. Maasakra!!Wiesz różnie tu to bywa.... siedząc w kolejce do ginekologa tak naprawdę nie wiesz kto siedzi z myślą żeby być w ciąży żeby wszystko było ok a kto siedzi bo chce dokonać aborcji... która jest tu na porządku dziennym niestety co jest straszne...
pomijając to oni tak do 11tygodnia wogole za bardzo nie chcą przyjmować dla nich to za wcześnie itp itd bo niby nic nie mogą zrobić. Moim zdaniem zbyt duża tu jest znieczulica i czasem zbyt błache podejście do sytuacji co może doprowadzić do tragedii... ja na szczęście mam gina który mnie prowadzi od 6 tg.
Ale kiedy już przyjdzie ten dzien wyczekany to masz prywatny pokój, mąż obok cały czas, zamawiasz sobie do jedzenia to na co masz ochotę. Gdy urodzisz to nie jest tak jak podobno w pl ze najpierw waza itd a potem Ci dają. Tu dziecko prosto z łona leży na matce pare minut nagie tylko pasami czasem przypinają. No więcej bede mogła powiedzieć jak już bede po wszystkim [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom