reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Właśnie tak się czuje- jak kaleka [emoji14]
Ale powiem wam cieszę sie jak głupia bo widziałam Bubusia i jestem spokojniejsza. Maluch po prostu dba żebym sie nie przemeczala hehe :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz lezakuj i odpoczywaj. Jak karzą to trzeba. [emoji4]
Dzień dobry :) witam się i życzę miłego dnia :)
Wzajemnie [emoji4]
Dzień dobry.

A co tu tak cicho? Ktoś dziś na wizytę?

Zimno, wieje, pada więc siedzimy w domu.
U mnie wczoraj sypalo.... dziś zimno i szaro...
Witam mamy:)
Ja jutro mam wizyte rano zobacze maluszka moze powie jaka plec zobaczymy;)

ticker.php
Ja tez jutro mam wizytę na 9.30 [emoji4]
Mam nadzieje ze siusiak Lence nie urósł [emoji38]

My wczoraj odwiezliśmy nasza nerwowa agentke do internatu na 3 tygodnie. Wstyd się przyznać ale odpoczniemy trochę psychicznie [emoji5]

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiaj się umówiłam na połówkowe. Mam zaraz po świętach 27.12. Mam też umówioną wizytę u mojego lekarza 28.12 i zastanawiam się, czy nie przesunąć tej wizyty... [emoji4]

Ja od piątku czuję, że znów żyję [emoji16] nie mam mdłości, czuję chyba faktycznie małą szalejącą, życie jest znów piękne [emoji16]czasem tylko boli głowa, ale co tam

oar8csqvpy6rz0kq.png

U nas zaczelo sypać. Robi się ładnie zimowo.

Poczułam wczoraj ruchy maluszka. Rzadko i bardzo delikatnie czuje, ale to na pewno dziecko a nie gazy w jelitach.

Ja dziś w domku a jutro jadę kupić dziewczynom jakieś drobiazgi pod poduszkę. Może przy okazji jakiś sweter sobie kupię.

Miłego dnia.

Czesc dziewczyny:) ja zas zaczelam dzien z mdlosciami:\ a tu musielismy jechać do pepco, biedronki a powiem ze w pepko bylo ciezko sie skupić hehe:)

Dzień dobry.

A my po wizycie u moich rodziców. Trasa 400km to już nie lada wyzwanie ... Hihi co trzy stacje siusiu [emoji5]

Byłam rano u gina po receptę bo mam brzydką bakterie ... i jak wysłałam mu wynik to kazał przyjechać. Dostałam globulki i antybiotyk. Martwię się troszkę o dzidziusia bo ta bakteria może wywoływać skurcze.

@klaslaw1987 daj znać co po wizycie [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny !!:) u nas od tygodnia leży dużo śniegu;) fajnie się patrzy bo blisko jest las:) ja chyba też od 3 dni czuje czasem ruchu malucha.ale nie jestem w 100%pewna;) w dole mnie laskota od czasu do czasu. Powiedzcie,jaki macie puls w odpoczynku? Ja mam podwyższony w stosunku do sprzed ciąży ale czasem mam skoki, dziś do 110 po kąpieli.wiec w sumie w spoczynku raczej. Trochę się zmartwilam. Ciśnienie raczej w normie,tzn dziś nie wierzyłam ale wcześniej było zawsze ok. Przy okazji jak często macie badania krwi i moczu? I czy tylko morfologia teraz jest wystarczająca? Gin nic jeszcze mi nie mówił o glukozie, będę musiała go zapytać.. mam wrażenie że ja muszę wiedzieć co powinnam zbadać w ciazy i przypominać lekarzowi.na początku ciąży miałam dużo badań które były ok ale czy to znaczy że już nie trzeba ich powtarzać?..
Miłego zimowego dnia!! Codziennie marzę o l4:) coraz trudniej mi się myśli chodzi o do tego ciągle jakieś dolegliwości:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry dziewczyny !!:) u nas od tygodnia leży dużo śniegu;) fajnie się patrzy bo blisko jest las:) ja chyba też od 3 dni czuje czasem ruchu malucha.ale nie jestem w 100%pewna;) w dole mnie laskota od czasu do czasu. Powiedzcie,jaki macie puls w odpoczynku? Ja mam podwyższony w stosunku do sprzed ciąży ale czasem mam skoki, dziś do 110 po kąpieli.wiec w sumie w spoczynku raczej. Trochę się zmartwilam. Ciśnienie raczej w normie,tzn dziś nie wierzyłam ale wcześniej było zawsze ok. Przy okazji jak często macie badania krwi i moczu? I czy tylko morfologia teraz jest wystarczająca? Gin nic jeszcze mi nie mówił o glukozie, będę musiała go zapytać.. mam wrażenie że ja muszę wiedzieć co powinnam zbadać w ciazy i przypominać lekarzowi.na początku ciąży miałam dużo badań które były ok ale czy to znaczy że już nie trzeba ich powtarzać?..
Miłego zimowego dnia!! Codziennie marzę o l4:) coraz trudniej mi się myśli chodzi o do tego ciągle jakieś dolegliwości:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Hej też nam puls od trzech dni powyżej 90 ale ciśnienie raz tylko wysokie a tak w normie. Ostatni raz wczoraj wieczorem mierzyłam. Pikawka mi tak szybko chodzi i to nawet jak leżę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Puls w ciąży jest podwyższony i o ile nic się nie dzieje, to nic się z tym nie robi. Po kąpieli to normalne, bo też woda ciepła. Ja mam zwykle 95-99, do111 jak na razie.
Ja mam mocz co wizytę, czyli raz na miesiąc, a morfologię raz na dwa, bo mam super wyniki zawsze- w ciąży z córką i bez ciąży

Do góry