reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Właśnie tak się czuje- jak kaleka [emoji14]
Ale powiem wam cieszę sie jak głupia bo widziałam Bubusia i jestem spokojniejsza. Maluch po prostu dba żebym sie nie przemeczala hehe :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz lezakuj i odpoczywaj. Jak karzą to trzeba. [emoji4]
Dzień dobry :) witam się i życzę miłego dnia :)
Wzajemnie [emoji4]
Dzień dobry.

A co tu tak cicho? Ktoś dziś na wizytę?

Zimno, wieje, pada więc siedzimy w domu.
U mnie wczoraj sypalo.... dziś zimno i szaro...
Witam mamy:)
Ja jutro mam wizyte rano zobacze maluszka moze powie jaka plec zobaczymy;)

ticker.php
Ja tez jutro mam wizytę na 9.30 [emoji4]
Mam nadzieje ze siusiak Lence nie urósł [emoji38]

My wczoraj odwiezliśmy nasza nerwowa agentke do internatu na 3 tygodnie. Wstyd się przyznać ale odpoczniemy trochę psychicznie [emoji5]

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiaj się umówiłam na połówkowe. Mam zaraz po świętach 27.12. Mam też umówioną wizytę u mojego lekarza 28.12 i zastanawiam się, czy nie przesunąć tej wizyty... [emoji4]

Ja od piątku czuję, że znów żyję [emoji16] nie mam mdłości, czuję chyba faktycznie małą szalejącą, życie jest znów piękne [emoji16]czasem tylko boli głowa, ale co tam

oar8csqvpy6rz0kq.png

U nas zaczelo sypać. Robi się ładnie zimowo.

Poczułam wczoraj ruchy maluszka. Rzadko i bardzo delikatnie czuje, ale to na pewno dziecko a nie gazy w jelitach.

Ja dziś w domku a jutro jadę kupić dziewczynom jakieś drobiazgi pod poduszkę. Może przy okazji jakiś sweter sobie kupię.

Miłego dnia.

Czesc dziewczyny:) ja zas zaczelam dzien z mdlosciami:\ a tu musielismy jechać do pepco, biedronki a powiem ze w pepko bylo ciezko sie skupić hehe:)

Dzień dobry.

A my po wizycie u moich rodziców. Trasa 400km to już nie lada wyzwanie ... Hihi co trzy stacje siusiu [emoji5]

Byłam rano u gina po receptę bo mam brzydką bakterie ... i jak wysłałam mu wynik to kazał przyjechać. Dostałam globulki i antybiotyk. Martwię się troszkę o dzidziusia bo ta bakteria może wywoływać skurcze.

@klaslaw1987 daj znać co po wizycie [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny !!:) u nas od tygodnia leży dużo śniegu;) fajnie się patrzy bo blisko jest las:) ja chyba też od 3 dni czuje czasem ruchu malucha.ale nie jestem w 100%pewna;) w dole mnie laskota od czasu do czasu. Powiedzcie,jaki macie puls w odpoczynku? Ja mam podwyższony w stosunku do sprzed ciąży ale czasem mam skoki, dziś do 110 po kąpieli.wiec w sumie w spoczynku raczej. Trochę się zmartwilam. Ciśnienie raczej w normie,tzn dziś nie wierzyłam ale wcześniej było zawsze ok. Przy okazji jak często macie badania krwi i moczu? I czy tylko morfologia teraz jest wystarczająca? Gin nic jeszcze mi nie mówił o glukozie, będę musiała go zapytać.. mam wrażenie że ja muszę wiedzieć co powinnam zbadać w ciazy i przypominać lekarzowi.na początku ciąży miałam dużo badań które były ok ale czy to znaczy że już nie trzeba ich powtarzać?..
Miłego zimowego dnia!! Codziennie marzę o l4:) coraz trudniej mi się myśli chodzi o do tego ciągle jakieś dolegliwości:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry dziewczyny !!:) u nas od tygodnia leży dużo śniegu;) fajnie się patrzy bo blisko jest las:) ja chyba też od 3 dni czuje czasem ruchu malucha.ale nie jestem w 100%pewna;) w dole mnie laskota od czasu do czasu. Powiedzcie,jaki macie puls w odpoczynku? Ja mam podwyższony w stosunku do sprzed ciąży ale czasem mam skoki, dziś do 110 po kąpieli.wiec w sumie w spoczynku raczej. Trochę się zmartwilam. Ciśnienie raczej w normie,tzn dziś nie wierzyłam ale wcześniej było zawsze ok. Przy okazji jak często macie badania krwi i moczu? I czy tylko morfologia teraz jest wystarczająca? Gin nic jeszcze mi nie mówił o glukozie, będę musiała go zapytać.. mam wrażenie że ja muszę wiedzieć co powinnam zbadać w ciazy i przypominać lekarzowi.na początku ciąży miałam dużo badań które były ok ale czy to znaczy że już nie trzeba ich powtarzać?..
Miłego zimowego dnia!! Codziennie marzę o l4:) coraz trudniej mi się myśli chodzi o do tego ciągle jakieś dolegliwości:(

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Hej też nam puls od trzech dni powyżej 90 ale ciśnienie raz tylko wysokie a tak w normie. Ostatni raz wczoraj wieczorem mierzyłam. Pikawka mi tak szybko chodzi i to nawet jak leżę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Puls w ciąży jest podwyższony i o ile nic się nie dzieje, to nic się z tym nie robi. Po kąpieli to normalne, bo też woda ciepła. Ja mam zwykle 95-99, do111 jak na razie.
Ja mam mocz co wizytę, czyli raz na miesiąc, a morfologię raz na dwa, bo mam super wyniki zawsze- w ciąży z córką i bez ciąży

Do góry