klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmm lasagne zjadła bym uwielbiam w każdej odsłonieCześć dziewczyny a mnie czeka pracowity dzien moj jedzie po moja mame i myjemy okna dom firanki szafy itp i gotuje dzos lasagne mmm
Nie ma to jak sie obudzić przez tesciowa.. Masakra spie nago a ta po pokoju chodzi!! Wrrr!!
A ja widziałam swoją dzidzię (znowu ułożenie pośladkowe, więc jeszcze nie wiem kto się tam kryje) [emoji3] - mam za to ładne selfie [emoji5]
Z dzidzią ok, ale ja właśnie zawiozłam wymaz na posiew i mam jeszcze problem z nerkami [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
WitamyA który tydzień? super, ze z dzidziusiem wszystko ok :-)
Jestem tutaj nowa to mój pierwszy post i mam nadzieję, że uda mi się odnaleźć, bo już są setki stron postów większość udało mi się już przeczytać :-)
Dużo z Was wie już kto się kryje w brzuchu? :-)
Witamy
Na kiedy masz termin? Który to tydzien?
Ja się wylamie, bo my nie chcemy znac płci
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na 21maja, 15t2dWitam :-)
17tc 5d, termin mam na 5 maja :-)
Odliczam dni do wizyty 13 grudnia, straaasznie mi się ten czas dłuży... :-)