reklama
Hope
podwójna mama :-)
Moja zuzia wybrała dla brata imię Franio chociaż jeszcze zastanawia się nad Ksawerym A Franio pozostaje Franiem : Już na 10000000% Zuzia się śmiała jak dzisiaj na USG widziała jak sisiorek merda się hehe
Jetkaa u mnie podobnie. Straszną mam cerę od czasu kiedy zaszłam w ciążę
Paula1207 u mnie jest podobnie. Czuję nagle twardnienie brzucha. Jakby mały się spianał. Dzisiaj lekarz powiedział na wizycie, że wsio ok. Hmmmm.
W niedzielę bolało mnie podbrzusze i dzisiaj to samo. Nie wiem co mam myśleć. Jak pójdę na SOR to od razu przyjmą mnie na oddział. I tak jakby siedzę i nagle woda mi się sączyła, idę do ubikacji a tam nic. Też tak macie?
Też tak mam. Niepokoi mnie to, ale nie osiąga poziomu, który pchnąłby mnie do szpitala. Obserwuję.
Gosika88
Fanka BB :)
Też mam w czwartekJa odliczam już w sumie bardziej dni niż godziny, do czwartkowej wizyty [emoji16]
Paula1207
Gosika88
Paula1207
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Ja mam 6x 200 i 1x175 wiec dawkowanie jak najbardziej normalneDzień dobry.
Dziewczyny z niedoczynnością, mam pytanie, jak macie dobrane leki? Czy spotkałyście się z tym, żeby brać 100 dwa razy w tygodniu? Co myślicie?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry kolejny ponury dzień śpię na stojąco.
Co do uplawow też mam czasem mam wrażenie że mi leci że mokro a okazuje się że wcale nie sucho jak na pustyni a czasem mokro eh uroki ciąży też noszę wkładki bo nie lubię tego dyskomfortu.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do uplawow też mam czasem mam wrażenie że mi leci że mokro a okazuje się że wcale nie sucho jak na pustyni a czasem mokro eh uroki ciąży też noszę wkładki bo nie lubię tego dyskomfortu.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MB91
Dzień dobry dziewczyny.
Ja właśnie napisałam do Gina by umówić się na wizytę dzisiaj.
W nocy już chciałam jechać do szpitala bo tak mniej brzuch bolał - niemiłosiernie.... ale wzięłam 120 mg No - spy i jakoś udało się po 4 godzinach zasnąć.
Martwię się mega [emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja właśnie napisałam do Gina by umówić się na wizytę dzisiaj.
W nocy już chciałam jechać do szpitala bo tak mniej brzuch bolał - niemiłosiernie.... ale wzięłam 120 mg No - spy i jakoś udało się po 4 godzinach zasnąć.
Martwię się mega [emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom