reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Moj D byl przygotowany jak wyglada porod oglądaliśmy filmy czytalismy i byl ciągle staralam sie zeby nie patrzyl na dol ale jak uslyszal ze glowke widać chcial zobaczyć, choć nie chcialam bo duzo osob mowi ze moze to wpłynąć pozniej na sex miedzy nami ale nic sie nie stalo i miedzy nami jest ok:) nawet sie smial jak nieświadomie sie wyproznilam (podobno bo tego nie pamietam ) moj jest wyrozumiały i nie straszne mu takie widoki ale dla niego 12h akcji porodowej i moich krzykow to za duzo:)

reklama
Czytam Was i jak widać - co kobieta to inny poród. Hehe
Ja puki co zjadłam (bo w końcu apetyt wraca) kopytka z gulaszem wołowym i trzy dokładki kapusty kiszonej ! [emoji3]

Taką mam ochotę na kwaśne że szok [emoji48][emoji849][emoji91]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czytam Was i jak widać - co kobieta to inny poród. Hehe
Ja puki co zjadłam (bo w końcu apetyt wraca) kopytka z gulaszem wołowym i trzy dokładki kapusty kiszonej ! [emoji3]

Taką mam ochotę na kwaśne że szok [emoji48][emoji849][emoji91]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dziś też kopytka i buraczki mmmmm

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój zrobił dziś pomidorowa, jutro zapowiedzial, że od rana robi gołąbki bo mamy mieć gości. A ja tymczasem muszę zrobić sobie zastrzyk. Niby mam ustawiony alarm na 18 ale zawsze robię wcześniej bo to czekanie na odpowiednią godzinę mnie stresuje, zwłaszcza ,że coraz ciężej wbić mi igle.

3jgxskjosc311c31.png

Kurcze mojego smyka coś brzuch boli

Jelitówka? Czy zjadł coś nie tak?

Nie ma co - ból brzucha jest straszny. Chociaż ja Wam powiem, że się przyzwyczaiłam już, że mnie co chwilę coś tam ciągnie czy boli. :)

Kiedy zaczynacie kompletować wyprawkę? Ja myśle, że w styczniu zacznę kupować powoli bo mam do kupienia dosłownie wszystko - tak gdzieś pod koniec. Chociaż ... przeglądam strony i już tak mnie korci że szok [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jelitówka? Czy zjadł coś nie tak?

Nie ma co - ból brzucha jest straszny. Chociaż ja Wam powiem, że ja się przyzwyczaiłam już, że mnie co chwilę coś tam ciągnie czy boli. :)

Kiedy zaczynacie kompletować wyprawkę? Ja myśle, że w styczniu zacznę kupować powoli bo mam do kupienia dosłownie wszystko - tak gdzieś pod koniec. Chociaż ... przeglądam strony i już tak mnie korci że szok [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czekam na bieg wydarzeń bo zbladl a on bardzo zadko źle się czuję tak żeby się pokładac więc coś jest na rzeczy.
Ja też muszę wszystko kupić bo nie mam znajomych z maluszkami nie mam.już też patrzyłam na ubranka wózki itp.

Hejka dziewczyny dopiero teraz usiadlam na chwile przy trzylatku i w domu duzo pracy .Moj porod przez cc byl bo mialam skierowanie od ginekologa wiele sie nie pomylil 4600 wyszlo na usg a Marcel urodzil sie 45550 wiec kawal chopa .w tym samym dniu co dostalam skierowanie na ciecie bylam u lekarza i tyle sie nachodzilam wtedy ze dostalam skurczy w nnacy a rano na sor pojechalam i od razu prawie na stol poszlam.Maz ze mna nie byl po pierwsze nie mogl a po drugie pqdlby bo mu slabo by sie zrobilo i zamiast mna sie zajac nim bys sie zajeli

reklama
Ja czekam z zakupami do potwierdzenia plci. Jak rzeczywiscie chlopak to musze pokupowac ubranka, kocyki itp. Jak dziewczynka to wszystko mam. Za to musze kasi za lozkiem sie rozejrzec.

Do góry