reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Fabimama mnie bolalo podbrzusze po przytulankach w pierwszej ciazy (gin w pewnym momencie zabronil)w tej nie wiem bo od samego poczatku mamy szlaban od gina..

@Mysza1990 w sumie to nie zakodowalam kiedy konkretnie ale cos kolo 6tyg chyba..

Ale dal mi synek pospac.. Dopiero wygrzebalismy sie z lozka (oczywiscie standard maz do pracy a Mlody spac do mamy bo jego lozko parzyc zaczyna chyba po 5.30 )

reklama
Cześć, jestem trochę przestraszona, to moja pierwsza ciąża, 5 tydzień. Test błyskawicznie pokazał 2 kreski. Trochę w panice zapisałam się "na już" do lekarza i zastanawiam się teraz czy nie za szybko? Nie robiłam bety. Dzisiaj mam pierwszą wizytę i właściwie nie wiem czego mam się spodziewać, ani nawet o co ewentualnie zapytać. Możecie mi coś podowiedzieć? Będę wdzięczna

Kropeczka grupa jest tajna i jej nie znajdziesz sama. Musisz mnie dodać do znajomych na FB a wtedy ja cie mogę do niej dodać.

Słuchajcie mam pytanie.. Czy po przytulankach w ciazy boło was cos więcej w podbrzuszu?

My sie dzis przytulalismy.. I bardziej odczuwam lewa stronę podbrzusza.. Wzielam nospe forte na wszelki wypadek i leże. Po nospie ustało. Ale chyba jutro pojedziemy do szpitala :( wcześniej po przytulankacj tak jie mialam ;(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To zależy jaki to ból. Ja pobolewanie też odczuwam ale to normalne na tym etapie ciąży. Jeśli przechodzi jak poleżysz, to raczej normalne. Gdybyś czuła skurcze albo plamiła, natychmiast trzeba z seksu zrezygnować. Z resztą mnie boli też usg. Od stania i chodzenia też ;)
Od kiedy zaczęły się zaparcia ? Ja miałam w dwóch poprzednich ciażach i teraz mam nadzieję że może mnie omina według kalkulatora ciazowego jestem w 4 tyg i 4 dni

U mnie to był pierwszy objaw ciąży, dwa tygodnie przed testem. Potem w kratkę. Raz mam raz nie.

Witam nowe majówki :)

Mnie po przytulankach nic nie boli, to chyba indywidualna sprawa, ale lepiej powiem o tym lekarzowi :)

U mnie dzisiaj masakra.. zostalam juz w domu bo rozłożyło mnie przeziebienie na amen :( lese pod kocem i probuje doprowadzić sie do w miare normalnego stanu. Jak do jutra sie nie polepszy, to ide do lekarza. Lepiej niech mnie oslucha, bo kaszel jak u gruźlika ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie po przytulankach nic nie boli, to chyba indywidualna sprawa, ale lepiej powiem o tym lekarzowi :)

U mnie dzisiaj masakra.. zostalam juz w domu bo rozłożyło mnie przeziebienie na amen :( lese pod kocem i probuje doprowadzić sie do w miare normalnego stanu. Jak do jutra sie nie polepszy, to ide do lekarza. Lepiej niech mnie oslucha, bo kaszel jak u gruźlika ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
zdrówka!!!!!!!!!! dbajcie o siebie :) mleko,miód i czosnek :);)

U mnie zaczynają się objawy od rana mam mdłości na jedzenie patrzeć nie mogę a głodna jestem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem trochę spanikowana nie planowałam więcej dzieci bo jestem już po 3 cesarkach wiec czwarta ciąża mnie przeraża tym bardziej że najmłodszy synek ma 1.5 roczku dopiero

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry