Powracam z relacją. Jest Ok - zdjęcie wkleiłem w wątku o wizytach.
Napisałam tez referat w wątku o wózkach
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Płeć potwierdzona? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powracam z relacją. Jest Ok - zdjęcie wkleiłem w wątku o wizytach.
Napisałam tez referat w wątku o wózkach
Hope przepraszam, że Cię straszę ale 2 tygodnie czekania do lekarza przy takim TSH to zdecydowanie za długo. Tu trzeba włączyć tyroksynę natychmiast. W ciąży kontroluje się tarczycę co 2-6 tygodni (zależy od szkoły - mnie z moim hashimoto kazała robić hormony co 2 tyg) właśnie po to żeby natychmiast reagować. Przy tak ewidentnym wyniku nawet ginekolog powinien Ci zapisać wstępnie leki, a jak nie to idź prywatnie - na to akurat warto wydać.
Przed wizytą na pewno FT3 i FT4 i tak jak dziewczyny pisały dobrze byłoby Anty-TPO i Anty-TG
Ginekolog akurat najmniej się przejął, mam skonsultować się z endokrynologiem do następnej wizyty, czyli na przestrzeni miesiąca. Endokrynolog właśnie prywatnie ma taki termin, na nfz w ogóle nie mamy w mieście. Będę jutro dzwoniła do poradni w mieście wojewódzkim, może znajdzie się termin zgodnie z ustawą za życiem.
Ale dziękuję za informacje
Płeć potwierdzona? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Dzień dobry
z rana już byłam z wizyta w laboratorium.
Mój cukier poszybował przez noc. Nie mam pojęcia po czym ani przez co.
Do do tarczycy @Hope to ja od wczoraj mam prykas na minimalna dawkę leku na obniżenie. Tsh u mnie 2,5.
Jeszcze nie doszłam do apteki.
Pytanie czy w ciąży można grać w kręgle ?? chyba się nie zdecyduje będę kibicować
@basia89 - Nie zapytałam o płeć [emoji4]