reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Wczoraj ogryzłam ogon świński :-D Masakra co ta ciąża ze mną robi.

@basia89 mi się właśnie z konieczności ginekolog zmienił i okazuje się, że na jeszcze lepsze ;)

Jestem po przedwczesnej wizycie i jednak przeczucia mnie nie myliły. Wszystkie wyniki wyszły dobrze, cytologia, morfologia, mocz, nie mam hiv :-D okazało się, że nie przechodziłam toxo (jestem dzieckiem podwórka, warzyw i owoców z ogródka :szok:) i TSH ... 5,19. Mam niedoczynność! Udało mi się złapać endokrynologa za dwa tygodnie, cudem jakimś chyba. Przed wizytą zrobie ft3 i 4, chyba tak powinnam nie? Już się naczytałam w necie z czym to się je, po prostu przesuper, kolejne dwa tygodnie z głowy.

No i gdzie te zdrowe roczniki?? Która mnie zaraziła?
Ty też a myślałam że trzymasz ze mną;-) a tak poważnie to przykro mi że tak wyszło z tą tarczycą.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy tak dobrze ulegać zachciankom, właśnie wcinam frytki z keczupem i przegryzam ogórkiem kiszonym :sorry2: Przed ciążą to się obżarstwo nazywało ;)

Nie wiem czy tak dobrze ulegać zachciankom, właśnie wcinam frytki z keczupem i przegryzam ogórkiem kiszonym :sorry2: Przed ciążą to się obżarstwo nazywało ;)
Mmm :) ja to przed ciaza nie jadlam wielu rzeczy a teraz zaczelam jesc cos co wczesniej nie lubialam lub np przestalam jesc cos co lubiłam np MC Donalda:) jajka nie lubie blee w żadnej postaci a dzis na śniadanie kanapki z jajkiem na twardo , obiad sos chrzanowy z jajkiem .. Za duzo zjadlam i na sama mysl zle mi sie robi:)

reklama
Do góry