Czemu pytasz? Nowy sacz a Ty?Hej, skąd jesteś?
reklama
nknatalia
Fanka BB :)
Ty też a myślałam że trzymasz ze mną;-) a tak poważnie to przykro mi że tak wyszło z tą tarczycą.Wczoraj ogryzłam ogon świński Masakra co ta ciąża ze mną robi.
@basia89 mi się właśnie z konieczności ginekolog zmienił i okazuje się, że na jeszcze lepsze
Jestem po przedwczesnej wizycie i jednak przeczucia mnie nie myliły. Wszystkie wyniki wyszły dobrze, cytologia, morfologia, mocz, nie mam hiv okazało się, że nie przechodziłam toxo (jestem dzieckiem podwórka, warzyw i owoców z ogródka ) i TSH ... 5,19. Mam niedoczynność! Udało mi się złapać endokrynologa za dwa tygodnie, cudem jakimś chyba. Przed wizytą zrobie ft3 i 4, chyba tak powinnam nie? Już się naczytałam w necie z czym to się je, po prostu przesuper, kolejne dwa tygodnie z głowy.
No i gdzie te zdrowe roczniki?? Która mnie zaraziła?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Niedaleko mnieCzemu pytasz? Nowy sacz a Ty?
Tak? A ty skad jestes? To twoja pierwsza ciaza?Niedaleko mnie
Jetkaa
Teraz ZakopaneTak? A ty skad jestes? To twoja pierwsza ciaza?
Nie trzecia. Mam synka, raz poronilam w 12 tyg i teraz trzecia ciaza
Katherine zs
Żeby lepiej się poznać Ja z okolic OświęcimiaCzemu pytasz? Nowy sacz a Ty?
Katherine zs
Nie wiem czy tak dobrze ulegać zachciankom, właśnie wcinam frytki z keczupem i przegryzam ogórkiem kiszonym Przed ciążą to się obżarstwo nazywało
Jetkaa
Mmm ja to przed ciaza nie jadlam wielu rzeczy a teraz zaczelam jesc cos co wczesniej nie lubialam lub np przestalam jesc cos co lubiłam np MC Donalda jajka nie lubie blee w żadnej postaci a dzis na śniadanie kanapki z jajkiem na twardo , obiad sos chrzanowy z jajkiem .. Za duzo zjadlam i na sama mysl zle mi sie robiNie wiem czy tak dobrze ulegać zachciankom, właśnie wcinam frytki z keczupem i przegryzam ogórkiem kiszonym Przed ciążą to się obżarstwo nazywało
reklama