reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Wczoraj ogryzłam ogon świński :-D Masakra co ta ciąża ze mną robi.

@basia89 mi się właśnie z konieczności ginekolog zmienił i okazuje się, że na jeszcze lepsze ;)

Jestem po przedwczesnej wizycie i jednak przeczucia mnie nie myliły. Wszystkie wyniki wyszły dobrze, cytologia, morfologia, mocz, nie mam hiv :-D okazało się, że nie przechodziłam toxo (jestem dzieckiem podwórka, warzyw i owoców z ogródka :szok:) i TSH ... 5,19. Mam niedoczynność! Udało mi się złapać endokrynologa za dwa tygodnie, cudem jakimś chyba. Przed wizytą zrobie ft3 i 4, chyba tak powinnam nie? Już się naczytałam w necie z czym to się je, po prostu przesuper, kolejne dwa tygodnie z głowy.

No i gdzie te zdrowe roczniki?? Która mnie zaraziła?
Ty też a myślałam że trzymasz ze mną;-) a tak poważnie to przykro mi że tak wyszło z tą tarczycą.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy tak dobrze ulegać zachciankom, właśnie wcinam frytki z keczupem i przegryzam ogórkiem kiszonym :sorry2: Przed ciążą to się obżarstwo nazywało ;)

Nie wiem czy tak dobrze ulegać zachciankom, właśnie wcinam frytki z keczupem i przegryzam ogórkiem kiszonym :sorry2: Przed ciążą to się obżarstwo nazywało ;)
Mmm :) ja to przed ciaza nie jadlam wielu rzeczy a teraz zaczelam jesc cos co wczesniej nie lubialam lub np przestalam jesc cos co lubiłam np MC Donalda:) jajka nie lubie blee w żadnej postaci a dzis na śniadanie kanapki z jajkiem na twardo , obiad sos chrzanowy z jajkiem .. Za duzo zjadlam i na sama mysl zle mi sie robi:)

reklama
Do góry