reklama
Kurczę, nawet nie wiem w którym szpitalu jest ginekologiczna IP... Muszę sprawdzić
A nie mozesz pojechać do Starych Tarnowic? ( w razie czego) Ja tam rodziłam.
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Paula1207
Fanka BB :)
Nie wiem czy to nie jest tak, że IP przyjmuje ludzi ze swojego rejonu...jak byłam na IP do neurologa to tak mi powiedzieli w górniczymA nie mozesz pojechać do Starych Tarnowic? ( w razie czego) Ja tam rodziłam.
LilithGoth32
Paula1207
Nie wiem czy to nie jest tak, że IP przyjmuje ludzi ze swojego rejonu...jak byłam na IP do neurologa to tak mi powiedzieli w górniczym
Aaa.. No tego to Ci nie powiem.. wiem tylko, że jak rodzisz to możesz jechać do którego szpitala chcesz.. a tu faktycznie nie wiem.. chociaż jak ja rodziłam to znajoma była na patologii w TG a jest z Bytomia.. w razie czego zadzwoń tam na centrale i zapytaj
Nuśkaaa
Klaslaw1987 u Ciebie bedzie Lenka a u nas Milenka
ja z tarczyca mialam problemy od pierwszej ciąży, a teraz jak zachodzilam w ciążę to mialam tsh 1,3 i kontrola u Endo co 6-8 tyg. Póki co jest o ale biore euthyrox 75.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
ja z tarczyca mialam problemy od pierwszej ciąży, a teraz jak zachodzilam w ciążę to mialam tsh 1,3 i kontrola u Endo co 6-8 tyg. Póki co jest o ale biore euthyrox 75.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobrażam sobie co przeżywałas. Ja ze swoją mlodsza córką miałam wtym roku identyczną sytuację. Tylko u niej prawdopodobnie jakaś reakcja alergiczna pokarmowa ale nie wiadomo na co... Ale najważniejsze że wszystko się unormowało i dzidzia bezpiecznaDostalam takiej reakcji uczuleniowej, że obsypana byłam od stop do głów
Do tego miałam obrzęki stóp i rąk, nie wiedzieli od czego. Poleżałam 4dni, podawali mi sterydy i przeszło, powiedzieli mi, że to była wysypka ciążowa. Teraz się śmieje, że jak maluch wyjdzie to od sterydów będzie napakowany jakby z siłowni wyszedł Grunt, że juz nie ma żadnych niespodzianek i byle tak do samego końca
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
LilithGoth32