reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mam jeszcze obawy, bo mam konflikt krwi z mężem on ma 0Rhplus Ja Arh- no i obawiam się ,żeby nie powstały przeciwciała po tym krwawieniu.Synek odziedziczył krew po tacie,wtedy dostałam immunoglobuline,natomiast po poronieniu nie bo jak mi powiedzieli w szpitalu ,że nie podają do 12 tyg jeśli samo sie oczysci.Teraz po ty krwawieniu boję się, żeby nie powstały przeciwciała :(

@zakochana 86 jak sie boisz to powiedz lekarzowi ze chcesz zastrzyk - i tak jest pelnoplatny wiec niech wypisze recepte, we Francji mialam zastrzyk przed 12 tygodniem wiec mozna, chyba ze od 2013 cos sie zmienilo

mialas test na obecnos przeciwcial ??

reklama
Witam dziewczyny nie odzywałam się długo bo cały czas walczę z mdłości i wymiotami w szpitalu byłam 7dni wyszłam w poniedziałek tydzień temu są dni że funkcjonuje normalnie a są takie że nie.
Gratulacje wizyt i zdjęć nie będę odnosić się do nikogo bo za dużo tego.
Jedyny plus co jak przyszłam i jak wychodziłam widziałam dzidzię a dzisiaj ok 21 mam wizytę kontrolną po szpitalu, także pewnie znów ją ujrzę.
Boję się tej godziny bo zazwyczaj o tej porze źle się czuję i idę spać. W domu strasznie się nudzę tym bardziej że nie mam ochoty na nic.
Pozdrawiam Was wszystkie i witam nową mamę.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A i chyba jako jedyna nie mam karty ciąży i terminu porodu wyznaczonego mam nadzieję że to dzisiaj nastąpi.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@zakochana 86 jak sie boisz to powiedz lekarzowi ze chcesz zastrzyk - i tak jest pelnoplatny wiec niech wypisze recepte, we Francji mialam zastrzyk przed 12 tygodniem wiec mozna, chyba ze od 2013 cos sie zmienilo

mialas test na obecnos przeciwcial ??
Miałam ale wyniki poznam dopiero 13.11 na wizycie a czy ten zastrzyk mozna przyjąć w każdym tyg czy dopiero w 28 bo tak słyszalam

Witam Was Mamy chciałabym dołączyć do Was.Jestem mamą 2.5 letniego Dawidka.W grudniu 2016 roku ciąża obumarła w 10 tyg,teraz jestem w ciąży w 13 tyg mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku chociaż nie obyło się już bez przeżyć. Tydzień temu zaczęłam krwawic, pojechalam na IP na szczęście serduszko biło i przyczyną krwawienia był krwiak dostałam zalecenia oszczędny tryb życia,żadnego dzwigania nospa3 razy dziennie i Luttagen mam nadzieję ze pozbede sie go i bede mogła cieszyć sie tą ciążą ,bo narazie jestem ciagle w nerwach :(:(

Witaj [emoji6] ja też mam krwiaka.. z tym, że narazie nie miałam plamień ani krwawień ale wiem jak to jest.. jak poczuje, że mam bardziej mokro to zaraz lecę do toalety [emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Witaj basia89 :) Ja 27.10 to był piątek miałam usg prenatalne i lekarz nia widział żadnego krwiaka, dlatego w szoku byłam że w niedzielę w nocy zaczęłam krwawic i jak pojechałam na IP znalezli mi krwiaka 22 mm czy ten lekarz mogł go nie widzieć przecież oglądał dokładnie dzidzie:(

reklama
Do góry