reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

17.15. Gdzie masz?

Ja niestety nie jestem nawet z okolic Trojmiasta, a bardzo zaluje;)

Tutaj:
Link do: Premium Medical | Medycyna w wersji premium

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Ja mam prenatalne dziś, 14:40 [choć moja gin zwykle ma obsuwy straszne] - uprzejmie prosi się o trzymanie wszelkich możliwych kciuków ;)
Stresuję się jak głupek bez sensu, bo przecież co ma być to już i tak jest :eek:
Nie spałam do 1 w nocy, a do pracy wstaję przed 6, więc za dużo pożytku w pracy dziś ze mnie nie będzie - nie dość, że rozkojarzona i zestresowana to jeszcze niewyspana :laugh2:

reklama
Ja mam prenatalne dziś, 14:40 [choć moja gin zwykle ma obsuwy straszne] - uprzejmie prosi się o trzymanie wszelkich możliwych kciuków ;)
Stresuję się jak głupek bez sensu, bo przecież co ma być to już i tak jest :eek:
Nie spałam do 1 w nocy, a do pracy wstaję przed 6, więc za dużo pożytku w pracy dziś ze mnie nie będzie - nie dość, że rozkojarzona i zestresowana to jeszcze niewyspana :laugh2:
Bedzie dobrze:)
Ja tez tak sie stresowalam

Do góry