reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja mam prenatalne dziś, 14:40 [choć moja gin zwykle ma obsuwy straszne] - uprzejmie prosi się o trzymanie wszelkich możliwych kciuków ;)
Stresuję się jak głupek bez sensu, bo przecież co ma być to już i tak jest :eek:
Nie spałam do 1 w nocy, a do pracy wstaję przed 6, więc za dużo pożytku w pracy dziś ze mnie nie będzie - nie dość, że rozkojarzona i zestresowana to jeszcze niewyspana :laugh2:

Uprzejmie zaciśnięte [emoji7] będzie dobrze. Ustalmy prosze ze każda z nas urodzi zdrowe dziecko !!
Tez nie spałam przed prenatalnym

Btw nadal nie mam pojęcia czy u nas Ok bo tez mam wizytę 9.11 z genetykiem i wtedy będzie interpretacja wyniku z krwi wraz z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jutro na 9 wizytę a w piątek prenatalne, troszkę się boję czy dzidzia urosła bo ma tydzień zaległości względem om
+/- tydzień to norma także się nie martw. Wszystko zależy od tego, kiedy była owulacja i kiedy doszło do zapłodnienia, a wyliczenia z om opierają się na tym, że każda ma owu w środku cyklu

Trzymam kciuki za wasze wizyty, ja musze czekać jeszcze tydzień. Jak wszystko będzie ok i się dowiem, czy chłopak czy dziewczynka, kupię z tej okazji jakieś ubranko :) przeczuc nie mam, chociaż okaże się czy jedzenie ma znaczenie w związku z płcią ;) w poprzedniej ciąży jadłam słodkie do granic możliwości, a teraz śledzie, pomarańcze, zzsiadle mleko...
Ja dziś przeglądałam olx.pl i powiem Wam ze znalazłam dwa wózki 3w1 za ok 600 zł i mega pakiet ubranek do 100zl za kilkadziesiąt sztuk i to naprawdę wyglądających genialnie [emoji7]
Jak poznam płeć to bez gadania coś zamówię [emoji4]
Kasiales, ja wybor wozka w ogole powierzylam mezowi i sie spisal w tym zakresie;) w koncu to cztery kolka;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja podejrzewam ze ja będę musiała wybrać te cztery kółka [emoji4]

Uprzejmie zaciśnięte [emoji7] będzie dobrze. Ustalmy prosze ze każda z nas urodzi zdrowe dziecko !!
Tez nie spałam przed prenatalnym

Btw nadal nie mam pojęcia czy u nas Ok bo tez mam wizytę 9.11 z genetykiem i wtedy będzie interpretacja wyniku z krwi wraz z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście ze jazda z nas urodzi zdrowego malucha [emoji4]
Nie ma innej opcji w ogóle [emoji4]

@Kasiales, mój też ma ten problem [emoji12] 193cm i wózek pierwszy oglądaliśmy razem. Zreszta mój M to taki typ, że on się wszystkim interesuje i sam by mi chyba wózka wybrać nie dał [emoji849] czasem to bym wolała taki typ który to olewa.. Narazie jestem szczęśliwa bo zgodził się sprzedać nasz stary wózek [emoji16] ( na początku mówił, że po co nam wózek jak mamy [emoji53][emoji35])

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dostałam wózek od rodziny z Anglii ale jest cały czarny wygląda jak karawan :) zamierzam poobszywac go jakimś materiałem w innym kolorze, obstawiam czerwony albo niebieski.

3jgxskjosc311c31.png

Ja na temat wózkowy bardzo chętna bo to dla mnie czarna magia jest ;) nie wiem na co patrzeć zupełnie, chętnie poczytam podpowiedzi co się Wam sprawdziło a co nie przy poprzednich wózkach :)

Ja mam zapisany ‘poradnik’ wozkowy z poprzedniego forum, moge wkleic. Pisala go dziewczyna baaaardzo obeznana w temacie;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Dobry dziewczyny
No ja jeszcze zostaje cukry dalej za wysokie na czczo mimo zwiększenia insuliny... Czekam do jutra może w końcu puszcza mnie do domu

Do góry