reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja mam prenatalne dziś, 14:40 [choć moja gin zwykle ma obsuwy straszne] - uprzejmie prosi się o trzymanie wszelkich możliwych kciuków ;)
Stresuję się jak głupek bez sensu, bo przecież co ma być to już i tak jest :eek:
Nie spałam do 1 w nocy, a do pracy wstaję przed 6, więc za dużo pożytku w pracy dziś ze mnie nie będzie - nie dość, że rozkojarzona i zestresowana to jeszcze niewyspana :laugh2:

Uprzejmie zaciśnięte [emoji7] będzie dobrze. Ustalmy prosze ze każda z nas urodzi zdrowe dziecko !!
Tez nie spałam przed prenatalnym

Btw nadal nie mam pojęcia czy u nas Ok bo tez mam wizytę 9.11 z genetykiem i wtedy będzie interpretacja wyniku z krwi wraz z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jutro na 9 wizytę a w piątek prenatalne, troszkę się boję czy dzidzia urosła bo ma tydzień zaległości względem om
+/- tydzień to norma także się nie martw. Wszystko zależy od tego, kiedy była owulacja i kiedy doszło do zapłodnienia, a wyliczenia z om opierają się na tym, że każda ma owu w środku cyklu

Trzymam kciuki za wasze wizyty, ja musze czekać jeszcze tydzień. Jak wszystko będzie ok i się dowiem, czy chłopak czy dziewczynka, kupię z tej okazji jakieś ubranko :) przeczuc nie mam, chociaż okaże się czy jedzenie ma znaczenie w związku z płcią ;) w poprzedniej ciąży jadłam słodkie do granic możliwości, a teraz śledzie, pomarańcze, zzsiadle mleko...
Ja dziś przeglądałam olx.pl i powiem Wam ze znalazłam dwa wózki 3w1 za ok 600 zł i mega pakiet ubranek do 100zl za kilkadziesiąt sztuk i to naprawdę wyglądających genialnie [emoji7]
Jak poznam płeć to bez gadania coś zamówię [emoji4]
Kasiales, ja wybor wozka w ogole powierzylam mezowi i sie spisal w tym zakresie;) w koncu to cztery kolka;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja podejrzewam ze ja będę musiała wybrać te cztery kółka [emoji4]

Uprzejmie zaciśnięte [emoji7] będzie dobrze. Ustalmy prosze ze każda z nas urodzi zdrowe dziecko !!
Tez nie spałam przed prenatalnym

Btw nadal nie mam pojęcia czy u nas Ok bo tez mam wizytę 9.11 z genetykiem i wtedy będzie interpretacja wyniku z krwi wraz z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście ze jazda z nas urodzi zdrowego malucha [emoji4]
Nie ma innej opcji w ogóle [emoji4]

@Kasiales, mój też ma ten problem [emoji12] 193cm i wózek pierwszy oglądaliśmy razem. Zreszta mój M to taki typ, że on się wszystkim interesuje i sam by mi chyba wózka wybrać nie dał [emoji849] czasem to bym wolała taki typ który to olewa.. Narazie jestem szczęśliwa bo zgodził się sprzedać nasz stary wózek [emoji16] ( na początku mówił, że po co nam wózek jak mamy [emoji53][emoji35])

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dostałam wózek od rodziny z Anglii ale jest cały czarny wygląda jak karawan :) zamierzam poobszywac go jakimś materiałem w innym kolorze, obstawiam czerwony albo niebieski.

3jgxskjosc311c31.png

Ja na temat wózkowy bardzo chętna bo to dla mnie czarna magia jest ;) nie wiem na co patrzeć zupełnie, chętnie poczytam podpowiedzi co się Wam sprawdziło a co nie przy poprzednich wózkach :)

Ja mam zapisany ‘poradnik’ wozkowy z poprzedniego forum, moge wkleic. Pisala go dziewczyna baaaardzo obeznana w temacie;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Dobry dziewczyny
No ja jeszcze zostaje cukry dalej za wysokie na czczo mimo zwiększenia insuliny... Czekam do jutra może w końcu puszcza mnie do domu

Do góry