reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja mam prenatalne dziś, 14:40 [choć moja gin zwykle ma obsuwy straszne] - uprzejmie prosi się o trzymanie wszelkich możliwych kciuków ;)
Stresuję się jak głupek bez sensu, bo przecież co ma być to już i tak jest :eek:
Nie spałam do 1 w nocy, a do pracy wstaję przed 6, więc za dużo pożytku w pracy dziś ze mnie nie będzie - nie dość, że rozkojarzona i zestresowana to jeszcze niewyspana :laugh2:
Kciuki zaciśnięte. Uprasza się o relację ze zdjęciami

reklama
Cześć dziewczyny !
Wczoraj nie pisałam bo męczyłam się z bólem głowy.. o 18 byłam już w łóżku ale udało mi się uniknąć tabletki [emoji6]
@Hope mam to zdjęcie na telefonie hihi i też się przyglądam mojemu [emoji12] siusiaki to nie dość, że odstają to są szpiczaste bardziej [emoji23]
Trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty !! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja mam dopiero za tydzień we wtorek [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam prenatalne dziś, 14:40 [choć moja gin zwykle ma obsuwy straszne] - uprzejmie prosi się o trzymanie wszelkich możliwych kciuków ;)
Stresuję się jak głupek bez sensu, bo przecież co ma być to już i tak jest :eek:
Nie spałam do 1 w nocy, a do pracy wstaję przed 6, więc za dużo pożytku w pracy dziś ze mnie nie będzie - nie dość, że rozkojarzona i zestresowana to jeszcze niewyspana :laugh2:
Zaciskam wszystkie możliwe kciuki [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Ja mam samochod i jade wczesniej tylko ze wzgledu na kolejki
Ja jutro auto mojemu zostawię a ze mam dojazd to niech się facet pocieszy samochodem do pracy [emoji4]
Kciuki zaciśnięte. Uprasza się o relację ze zdjęciami
Podpisuje się pod tym [emoji4]

Dzień dobry.
Wczoraj spacerowałam pol dnia a potem spałam [emoji4]

@liligoth wiesz już coś???

U nas na usg narządy malucha stały wesoło do pionu. Lekarz stwierdził ze chłopak.

Powodzenia na wizytach. Dzisiaj znowu smutna pogoda [emoji19] chciałam iść na basen ale katar mnie złapał

@natkape jak samopoczucie ? Antybiotyk postawił cię na nogi

@jetka już jesteś spowrotem w domu? Pogodziliscie się ??Tez mam myśli po kłótni jechać do mamy ale nigdy tego finalnie nie robię. J

Dzisiaj namówiłam męża aby jechać do sklepu i popatrzeć na wózki głębokie [emoji7] stwierdził ze zwariowałam ale z przyjemnościa pojedzie. Btw weźcie tez swoich facetów. SZczegolnie jak jest wysoki czy mubtez wygodnie pchać [emoji6] mój ma 194 i bez przymiarki ani rusz

Dzisiaj u mnie na obiad placki ziemniaczane z piekarnika. Nie wiem czy będą zjadliwe ale mam smaka od rana [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam jutro na 9 wizytę a w piątek prenatalne, troszkę się boję czy dzidzia urosła bo ma tydzień zaległości względem om

Trzymam kciuki za wasze wizyty, ja musze czekać jeszcze tydzień. Jak wszystko będzie ok i się dowiem, czy chłopak czy dziewczynka, kupię z tej okazji jakieś ubranko :) przeczuc nie mam, chociaż okaże się czy jedzenie ma znaczenie w związku z płcią ;) w poprzedniej ciąży jadłam słodkie do granic możliwości, a teraz śledzie, pomarańcze, zzsiadle mleko...

reklama
Do góry