reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dobry wieczór [emoji4] my dzisiaj mieliśmy całkiem udany dzień, cały dla siebie [emoji6]
Dziewczyny, które wiedzą już coś o płci - na jakiej podstawie wasz lekarz to stwierdził? Może głupio to zabrzmi, ale...co tam widział?

oar8csqv0pzkqvvw.png

reklama
Dobry wieczór [emoji4] my dzisiaj mieliśmy całkiem udany dzień, cały dla siebie [emoji6]
Dziewczyny, które wiedzą już coś o płci - na jakiej podstawie wasz lekarz to stwierdził? Może głupio to zabrzmi, ale...co tam widział?

oar8csqv0pzkqvvw.png
Ja mam.potwierdzone już dwa razy wczoraj też miałam usg w szpitalu i również potwierdzone że dziewczynka na pierwszym usg lekarz nie widział po prostu nic między nogami a podobno już widać siuraka w tych tygodniach a wczoraj ginka wytłumaczyła mi że równie łatwo jest rozpoznać po przepływach deplerowskich bo u chłopców tam są przepływy u dziewczynek nie

Mój mi pokazał, że tak powiem "od dupki strony" i powiedział, że tam są takie trzy kreseczki i to są narządy dziewczynki, a przy okazji nic nie wystawało...

oar8csqv0pzkqvvw.png

reklama
Do góry