reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

No a ja zostaję chcą mi założyć holtera czy jak to tam się pisze i będą obserwować całą noc żeby wdrożyć potem leczenie

U mnie by bylo takie samo postepowanie. Bedzie dobrze:)

Ja nie mam nadcisnienia, jak mierze sama (a mierze 3 razy dziennie mam baaardzo niskie), na wizytach podwyzszone. Zakonczylam poprzednia ciaze na samym finiszu wysokim cisnieniem (180/90) i mam dluga rodzinna historie tej choroby (mama, dziadek).

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Ja już mam podłączonego holtera ciśnienia masakra jedno nawet 168/110 o matko.... Za szybko to chyba mnie nie puszcza

Jeszcze nie taka tragedia i pamiętaj że to jedne z pierwszych pomiarów, więc poprawka na szpitalny stres. Najfajniejszy byłby holter w domu, tylko trochę późno na kombinowanie. Na początku powinni to zmonitorować porządnie

Jak na razie jestem po obchodzie i już mi zapowiedziano że w poniedziałek będzie podjęta decyzja co dalej z tego co lekarz mi mówił ciśnienia jak do tej pory zadowalające nie są :(

@liligoth32 współczuje szpitala. Szybkiego powrotu w zdrowiu do domu. Z kim dzieciaczki zostały??? Czy insulinę tez włączyli do posiłków ???

@klaslaw usg przez brzuch w 90 % tylko przepływy dodatkowo kontrolował dowcipnie.

Pogoda dzisiaj rzeczywiście była cudna. Tez skorzystaliśmy z pogody i przeszliśmy spacerem pol Gdyni

Właśnie wróciłam z urodzin męża babci. Notabene 93 !!! Impreza na 18 osób. To się nazywa zdrowie [emoji846]
Najadłam się niestety.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak na razie jestem po obchodzie i już mi zapowiedziano że w poniedziałek będzie podjęta decyzja co dalej z tego co lekarz mi mówił ciśnienia jak do tej pory zadowalające nie są :(

Najważniejsze, żeby je ustabilizowali i obniżyli, żebyś mogła się w spokoju cieszyć domem. Mi szybko tabletki pomogły, a dolne miałam ok. 200

reklama
@liligoth32 współczuje szpitala. Szybkiego powrotu w zdrowiu do domu. Z kim dzieciaczki zostały??? Czy insulinę tez włączyli do posiłków ???

@klaslaw usg przez brzuch w 90 % tylko przepływy dodatkowo kontrolował dowcipnie.

Pogoda dzisiaj rzeczywiście była cudna. Tez skorzystaliśmy z pogody i przeszliśmy spacerem pol Gdyni

Właśnie wróciłam z urodzin męża babci. Notabene 93 !!! Impreza na 18 osób. To się nazywa zdrowie [emoji846]
Najadłam się niestety.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czyli jednak będzie mi manewrowal między nogami hehe
93 lata piękny wiek...

Jesteś pod dobrą opieka wiec będzie dobrze. Unormuja Ci ciśnienie i będzie dobrze

Ja czekam na mojego pana juz w łóżeczku. Pewnie zasne zanim wróci [emoji4] jutro mamy dzień dla siebie [emoji4]

Do góry