Tak na pierwszym mam 16 maja a na drugim 13 maja
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na pierwszym mam 16 maja a na drugim 13 maja
Kurczę, teraz nie pamiętam u kogo byłaś, ale chyba mam u innego lekarza, bo to nazwisko co pisałaś nic mi nie mówiłoDziewczyny trzymam kciuki za badania !!
@Paula, masz u tego samego lekarza co ja?
@Oolcia, ja znowu nie czekania telefon bo lekarz powiedział, że jak będzie wszystko ok to nie będą dzwonić, a jak coś im się nie spodoba to zadzwonią.. dziś mija tydzień i narazie cisza..
Witajcie nowe majowe mamusie [emoji6]
Ja wczoraj zakupiłam legginsy i rajstopy ciążowe w H&M [emoji3]
Powiem wam, że z powodu mojego problemu z połykaniem tabletek strasznie się męczę z femibion 2 [emoji27] tabletki ok, ale kapsułki z dha to jakiś koszmar.. wczoraj przegryzłam i do nocy było mi niedobrze.. ohydny rybi smak!! Zastanawiam się, czy po prostu nie kupić tranu w syropie..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie. Pracuję z dziećmi z m.in. FAS. Jak widzę jak funkcjonują na codzień... Skutecznie mnie to wyleczyło z pomysłu wypicia choćby kropli alkoholu w ciąży, nawet gdybym usłyszała od najlepszego lekarza na świecie, że mogę...Nigdy. To nieodpowiedzialni lekarze. A potem FAS kto będzie leczył, rehabilitował i żył z?
Dokładnie. Pracuję z dziećmi z m.in. FAS. Jak widzę jak funkcjonują na codzień... Skutecznie mnie to wyleczyło z pomysłu wypicia choćby kropli alkoholu w ciąży, nawet gdybym usłyszała od najlepszego lekarza na świecie, że mogę...
Szczególnie że nikt nie wie jaka ilość alkoholu w którym momencie zaszkodziła. Znam dzieci chore, bo "matki" piły całą ciążę, a znam dzieci, których mama przez ciążę wypiła 3 kieliszki wina...No właśnie dlatego ja też odkąd wiem, że jestem w ciąży to ani kropelki.
Ja nie chce ryzykować, by potem w lustro nie móc spojrzeć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowa majoweczke [emoji4]
Ja spać nie mogę bo wieje tak ze w domu się firanki ruszają. ..
Minusy mieszkania przy samych wydmach...
Spać od 4.30 nie mogę i się mecze...
Odliczam juz dni do wizyty i do prenatalnych. Jeszcze 8 i 9 dni. Teraz jakoś ogarnął mnie spokój ze wszystko będzie dobrze i tego się trzymam...
Szczególnie że nikt nie wie jaka ilość alkoholu w którym momencie zaszkodziła. Znam dzieci chore, bo "matki" piły całą ciążę, a znam dzieci, których mama przez ciążę wypiła 3 kieliszki wina...
Witam nowe majoweczki
Ja to dzis zaszalalam az mi na sama mysl nie dobrze...śniadanie, obiad(schabowy ziemniaki surówka) ogorki kiszone, oscypki, truskawki, batonik goralki mmm moj sie śmieje a ja nadal mam ochote cos zjeść ale nie dam rade:\