Ja wczoraj roze i czekolade wzruszylam sie [emoji22]Dostałam od męża chipsy serowo cebulowe i megagrzeska toffi [emoji7]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj roze i czekolade wzruszylam sie [emoji22]Dostałam od męża chipsy serowo cebulowe i megagrzeska toffi [emoji7]
Uu romantycznieJa wczoraj roze i czekolade wzruszylam sie [emoji22]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny od ktorego tyg robi sie usg przez brzuch?
Nie martw sie, ja nie mogę się nawet doprosić głupiego kwiatkaZazdroszczę wam ja bez okazji nie pamietam kiedy cos dostalam glupie czekoladki..
Ja dzis mialam jeszcze dopochwowoCzyli ze ciagle masz dopochwowo? Ja w 1 ciazy mialam chyba od 12 tego przez brzuch.. A nie ma mojego gin i sie zastamawiam... Bo wolała bym juz przez brzuszek
Noi tak wlasnie z tymi facetami...ehhNie martw sie, ja nie mogę się nawet doprosić głupiego kwiatka