reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@caltha na 11 gin

Czas mi się dłuży

@nknatalia jesteś pod dobra opieka i jak tylko będzie lepiej to dołączysz do rodziny. Rozumiem cię w pełni.
Mam takie traumatyczne wspomnienie jak Wiktorek miał 3 miesiące. Miałam atak wyrostka i kamieni. Konieczna operacja. Spędziłam 3 doby w szpitalu. Cyce pełne mleka, w głowie taki mętlik, tęsknota za dzieckiem. Płakałam 3 doby. Wypisałam się na zadanie po operacji. Patrzyli na mnie jak an kosmitę. Dasz radę!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To już genetyczne USG czy normalne?

reklama
@Hope a dlaczego obstawiasz chłopaka?
emoji12.png

Kobieca intuicja :-D

A ja co zjem to albo: jestem zaraz głodna/ mam zgagę/ jestem wzdęta/ niedobrze mi/ słabo mi
Aż się jeść nie chce

Mam tak samo. A to już 14 tydzień idzie i niespecjalnie przechodzi. Nadal też jestem zmęczona i bez sił.

@Locja właśnie przeczytałam. Tak bardzo mi przykro ... żadne słowa nie przyniosą ulgi... Dużo sił życzę. Tak jak piszesz, trzeba iść dalej, mądrzejszym o kolejne doświadczenie. Ale na płacz też warto sobie pozwolić.

@nknatalia trzymaj się, doskonale Cię rozumiem, położyli mnie na tydzień w poprzedniej ciąży i chodziłam po ścianach. W końcu wypuścili mnie po 3 dobach. Z tego szpitalnego więzienia. Już niedługo wrócisz do domu.

Ostatnia edycja:
Dziewczęta Drogie, muszę Wam powiedzieć do zobaczenia. Niestety mojemu dziecku przestało bić serce :(((. Nie bierzcie tego do siebie i nie porownujcie, przy mojej cukrzycy powinnam mieć leki na lepsze krążenie. Teraz to wiem. Życzę Wam samych dobrych wiadomości, zdrowia dla Was i dla Waszych rozwijających się dzieci. I do poczytania!
Przykro mi trzymaj sie:hmm:

Dzisiaj normalne usg- jestem ciekawa czy dostanę skierowanie na prenatalne na NFZ ? Lekarz miał sprawdzić czy moje poronienia nawykowe się kwalifikują pod ich umowę. Kasa rzecz wtórna. Oby wszystko było Ok z dzieckiem.

Dziewczęta Drogie, muszę Wam powiedzieć do zobaczenia. Niestety mojemu dziecku przestało bić serce :(((. Nie bierzcie tego do siebie i nie porownujcie, przy mojej cukrzycy powinnam mieć leki na lepsze krążenie. Teraz to wiem. Życzę Wam samych dobrych wiadomości, zdrowia dla Was i dla Waszych rozwijających się dzieci. I do poczytania!
Przykro mi bardzo :( trzymaj sie cieplutko

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczyny
Trzymam za wszystkie kciuki bedzie dobrze myslcie pozytywnie.
Locja masz super podejscie przykro mi ze spotkalo to Ciebie dobrze ze masz wspaniala rodzine ktora jest obok Ciebie sciskam mocno.
Kasiales kciuki trzymam mocno :)

Czesc dziewczyny :) dzis to jest jakos dziwny dzien:\ jak by13tego w piątek i wodze ze nie tylko dla mnie.. Wymiotowalam dzis i zauważyłam troszke krwi na samym koncu przy chrzaknieciu by oczyścić gardlo .i zastanawiam sie czy to nie wrzody ale gdyby to byly wrzody tzn gdyby pekly bylo by wiecej krwi... Bede obserwowac czy mnie bola czy co :( bo moze tylko gardlo podraznilam eh.. Jak slyszy się o tragedi spotkana druga osobe to człowiek schizuje:\

Cześć dziewczyny ! [emoji6]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]️ ja o 8 zaprowadziłam syna do przedszkola i poleciałam do mojej ginekolog. Na szczęście jak tylko usłyszała to przyjęła mnie bez kolejki. Dostałam luteinę dopochwowe 2xdziennie i powiedziała, że mam zrobić z siebie księżniczkę.. tzn nie dźwigać nic, nie podnosić syna, nie myć okien itd itd.. mam dużo odpoczywać i zakaz współżycia..
krwiak powinien albo się wchłonąć albo oczyścić ale jak będę krwawić to mam jechać do szpitala.. martwię się strasznie ale z drugiej strony dobrze, że wiem na czym stoję i co mam robić..

reklama
Cześć dziewczyny ! [emoji6]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]️ ja o 8 zaprowadziłam syna do przedszkola i poleciałam do mojej ginekolog. Na szczęście jak tylko usłyszała to przyjęła mnie bez kolejki. Dostałam luteinę dopochwowe 2xdziennie i powiedziała, że mam zrobić z siebie księżniczkę.. tzn nie dźwigać nic, nie podnosić syna, nie myć okien itd itd.. mam dużo odpoczywać i zakaz współżycia..
krwiak powinien albo się wchłonąć albo oczyścić ale jak będę krwawić to mam jechać do szpitala.. martwię się strasznie ale z drugiej strony dobrze, że wiem na czym stoję i co mam robić..

Bedzie dobrze oszczedzaj sie i dbaj o siebie [emoji4]

Do góry