reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Nie ma się co smucić, trzeba iść do przodu. To się zdarza. Szkoda, że akurat mi, ale teraz nie mam na to w ogóle wpływu. Brak ciążowych objawów nie jest dobry, jak się rzyga przynajmniej wiadomo, że jest się w ciąży ;)
Nie zasmucajcie wątku, chyba, że dobrymi wieściami :).
Mam dwójkę wspaniałych synów, to duża wartość!

reklama
Locja super podejście! To prawda, że lepiej się znosi takie chwile mając wspaniałe dzieci obok. A co do objawów... ja też zero [emoji38][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wstałam z giga mdłościami- a miało być z górki. Ledwo zęby umyłam bylejak. Głowa boli.

@Locja masz podobne podejście- oby podobnie myślała Twoja podświadomość, bo wiem po sobie, że różnie z tym bywa. Ciepło o Tobie myślę

Wymiotowałam jak szewc od przed wczoraj wieczora i się odwodniłam. Jednak historia lubi się powtarzać. Mam całą krtań pokoleczona że łykać nie mogę. Z dzidzia niby ok, dzisiaj będzie mój lekarz więc może coś więcej powie. Wyliczyli mi że to 8-9tydzien. To tak jak z moich obliczeń.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry