reklama
MegiKM
Fanka BB :)
Wymiotowałam jak szewc od przed wczoraj wieczora i się odwodniłam. Jednak historia lubi się powtarzać. Mam całą krtań pokoleczona że łykać nie mogę. Z dzidzia niby ok, dzisiaj będzie mój lekarz więc może coś więcej powie. Wyliczyli mi że to 8-9tydzien. To tak jak z moich obliczeń.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna wspolczuje Ci bardzo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry.
Nie byli mnie wczoraj bo miałam kiepski dzień. Byliśmy wczoraj w Gdańsku popołudniu i nie mogliśmy dojechać do domu. Miałam mdłości i wymioty do tego paskudny bol głowy. Zatrzymywaliśmy dwa razy auto na wymioty. Fantastyczny widok dla innych. Szczególnie przy głównej drodze. Jeeee
Dzisiaj lepiej ale od rana emocje bo dzisiaj wizyta. Czuje stres jak przed egzaminem
Za chwile zaczynam się szykować. Muszę ogolić nogi [emoji12] pytanie czy któraś chodzi na wosk w ciąży ? Bo się zastanawiam czy kosmetyczka są radę bez kładzenia mnie na brzuch ???
Gratki z wizyt wczorajszych. Piękne fotki.
Zaraz was nadrobię z wczoraj.
Miłego dnia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie byli mnie wczoraj bo miałam kiepski dzień. Byliśmy wczoraj w Gdańsku popołudniu i nie mogliśmy dojechać do domu. Miałam mdłości i wymioty do tego paskudny bol głowy. Zatrzymywaliśmy dwa razy auto na wymioty. Fantastyczny widok dla innych. Szczególnie przy głównej drodze. Jeeee
Dzisiaj lepiej ale od rana emocje bo dzisiaj wizyta. Czuje stres jak przed egzaminem
Za chwile zaczynam się szykować. Muszę ogolić nogi [emoji12] pytanie czy któraś chodzi na wosk w ciąży ? Bo się zastanawiam czy kosmetyczka są radę bez kładzenia mnie na brzuch ???
Miłego dnia
MegiKM
Dzień dobry.
Miłego dnia
To moze ja sie wypowiem bo pracuje w zawodzie. Sa dwie szkoly jedne babki robia wosk w ciazy inne ze wzgledu na bol odradzaja. Nie tylko ze wzgledu na jakies powiklania ale tez na to ze nie sprawia sie bolu ciezarnej kobiecie. Ja bym poczekala do 2 trymestru i zrobila go pod warunkiem ze masz duza tolerancje na bol i nie bedzie to twoj pierwszy zabieg. Ja sobie sama robilam ale to byla bardzo mala powierzchnia i od razu mowie - mnie w ciazy bolalo bardziej wosk mozna zrobic tez w pozycji stojacej.
Dziewczęta Drogie, muszę Wam powiedzieć do zobaczenia. Niestety mojemu dziecku przestało bić serce ((. Nie bierzcie tego do siebie i nie porownujcie, przy mojej cukrzycy powinnam mieć leki na lepsze krążenie. Teraz to wiem. Życzę Wam samych dobrych wiadomości, zdrowia dla Was i dla Waszych rozwijających się dzieci. I do poczytania!
@Locja tak mi przykro. Tule mocno i do zobaczenia. Powodzenia
@MegiKM dzięki za fachowa odpowiedz. Mam duża tolerancje na bol i chodzę/ chodziłam regularnie. Teraz się jednak wstrzymam bo rzeczywiście nie wiem jak będzie. Mam wystarczająco dużo powodów do stresu plus od czasu do czasu te cholerne wymioty.
Na 16 jeszcze idę do diabetologa
Dzisiaj dzień wizyt.
Po przeczytaniu wpisu Locji mam już mega stres.
Pociesza mnie wczorajsze paskudne samopoczucie.
@Locja masz bardzo zdrowe podejście do tematu. tez mam mnóstwo pokory pod moich poronieniach. Jednak tak marze o tym żeby tym razem sie udało.
Trzymajcie kciuki
Dzisiaj dzień wizyt.
@Locja masz bardzo zdrowe podejście do tematu. tez mam mnóstwo pokory pod moich poronieniach. Jednak tak marze o tym żeby tym razem sie udało.
Trzymajcie kciuki
caltha
Kciuki zaciśnięte. O której wizyta?@MegiKM dzięki za fachowa odpowiedz. Mam duża tolerancje na bol i chodzę/ chodziłam regularnie. Teraz się jednak wstrzymam bo rzeczywiście nie wiem jak będzie. Mam wystarczająco dużo powodów do stresu plus od czasu do czasu te cholerne wymioty.
Dzisiaj dzień wizyt.
Trzymajcie kciuki
nknatalia
Ryczałam jak bóbr jak się dowiedziałam że mnie kładą. Jeszcze ani razu od ponad 3lat nie opuściłam na całą dobę mojego dziecka. Tęsknię za nią ale mam kochanego męża, który wiem że sobie poradzi z pomocą mojej mamy. Co ja tu będę robiła dzisiaj cały dzień mnie będą nawadniać. Brzmi jak dieta oczyszczająca bo nie mogę nic jeść tylko lekkie rzeczy.
Dziękuję za wsparcie. Jesteście kochane
klaslaw1987
Trzymaj się ciepło. Dasz rade przetrzymać dla maleństwa. Wszystko będzie dobrze zobaczysz.Ryczałam jak bóbr jak się dowiedziałam że mnie kładą. Jeszcze ani razu od ponad 3lat nie opuściłam na całą dobę mojego dziecka. Tęsknię za nią ale mam kochanego męża, który wiem że sobie poradzi z pomocą mojej mamy. Co ja tu będę robiła dzisiaj cały dzień mnie będą nawadniać. Brzmi jak dieta oczyszczająca bo nie mogę nic jeść tylko lekkie rzeczy.
reklama
@caltha na 11 gin
Czas mi się dłuży
@nknatalia jesteś pod dobra opieka i jak tylko będzie lepiej to dołączysz do rodziny. Rozumiem cię w pełni.
Mam takie traumatyczne wspomnienie jak Wiktorek miał 3 miesiące. Miałam atak wyrostka i kamieni. Konieczna operacja. Spędziłam 3 doby w szpitalu. Cyce pełne mleka, w głowie taki mętlik, tęsknota za dzieckiem. Płakałam 3 doby. Wypisałam się na zadanie po operacji. Patrzyli na mnie jak an kosmitę. Dasz radę!
Czas mi się dłuży
@nknatalia jesteś pod dobra opieka i jak tylko będzie lepiej to dołączysz do rodziny. Rozumiem cię w pełni.
Mam takie traumatyczne wspomnienie jak Wiktorek miał 3 miesiące. Miałam atak wyrostka i kamieni. Konieczna operacja. Spędziłam 3 doby w szpitalu. Cyce pełne mleka, w głowie taki mętlik, tęsknota za dzieckiem. Płakałam 3 doby. Wypisałam się na zadanie po operacji. Patrzyli na mnie jak an kosmitę. Dasz radę!