reklama
caltha
Fanka BB :)
Super powodzenia w walce z cukremPo wizycie. Serduszko bije. Prenatalne 30.10 ufff. Jadę do Gdańska na kliniczna w związku z cukrzyca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paula1207
To będziemy miały w tym samym dniu [emoji6]Po wizycie. Serduszko bije. Prenatalne 30.10 ufff. Jadę do Gdańska na kliniczna w związku z cukrzyca
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paula1207
Jest już prywatna grupa na fbCzesc dziewczyny,nie nadrobie Was za zadne skarby.
Od wczoraj jestem na zwolnieniu na razie na 2 tyg,slabo sie czulam,zawroty glowy,ogromne zmeczenie. Nie wiem co jeszcze zrobie po tych 2 tyg :/
Wczoraj na usg widzialam swoja dzidzie jak sie ruszala,no w szoku jestem, 9t2d a tu tak wyraznie widac.6lat temu jak bylam w ciazy z corka to nic.nie bylo widac.
Sluchajcie czy pomysl prywatnej grupy na fb jest aktualny?pytam bo łatwiej jest tam znalezc interesujacy nas watek niz przezucac wszystkie strony yu na bb.
chouette82
Wiem,widzialam ale to chyba nie jestescie "Wy"? Taki rysunek z kobieta w ciąży,ktora mam bombę zamiast brzucha.
Paula1207
Tej grupy nie możesz znaleźć bo jest tajna, więc na pewno jej nie widziałaś [emoji6] musiałaby Cię któraś z grupy dodaćWiem,widzialam ale to chyba nie jestescie "Wy"? Taki rysunek z kobieta w ciąży,ktora mam bombę zamiast brzucha.
chouette82
Ok,tak wiec poprosze o zaproszenie jesli mozna ?
reklama
@chouette82 napisałam Ci pw