reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Kasiales, to super! Możesz odetchnąć z ulgą, bo wiem, że się martwiłaś o ten tydzień..
@caltha, są plusy i minusy mieszkania blok obok teściowej [emoji23] trzymam za Ciebie jutro kciuki na prenatalnych !! [emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Po wizycie. Serduszko bije. Prenatalne 30.10 ufff. Jadę do Gdańska na kliniczna w związku z cukrzyca

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To będziemy miały w tym samym dniu [emoji6]

oar8csqvumip4nyy.png

Czesc dziewczyny,nie nadrobie Was za zadne skarby.
Od wczoraj jestem na zwolnieniu na razie na 2 tyg,slabo sie czulam,zawroty glowy,ogromne zmeczenie. Nie wiem co jeszcze zrobie po tych 2 tyg :/
Wczoraj na usg widzialam swoja dzidzie jak sie ruszala,no w szoku jestem, 9t2d a tu tak wyraznie widac.6lat temu jak bylam w ciazy z corka to nic.nie bylo widac.
Sluchajcie czy pomysl prywatnej grupy na fb jest aktualny?pytam bo łatwiej jest tam znalezc interesujacy nas watek niz przezucac wszystkie strony yu na bb.
Jest już prywatna grupa na fb

oar8csqvumip4nyy.png

reklama
Do góry