Jetkaa
Fanka BB :)
Chyba tak zrobie ale bede musiala trochę poczekacWg mnie najlepiej zabrac faceta ze soba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak zrobie ale bede musiala trochę poczekacWg mnie najlepiej zabrac faceta ze soba.
Moj byl ze mnaA mozna? Jak moj chcial isc to ginekolog sie nie zgodzila. Powiedziala "ze to miejsce tylko dla kobiet". A moj chcial tylko zadac kilka pytannawet nie byc przy badaniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mozna? Jak moj chcial isc to ginekolog sie nie zgodzila. Powiedziala "ze to miejsce tylko dla kobiet". A moj chcial tylko zadac kilka pytannawet nie byc przy badaniu.
U mnie gin nie ma problemu z wizytami par. Badanie wtedy za parawanem a usg siedzi facet normalnie obok. Pierwszy raz jak bul g ze mna to nawet usg dopochwowe bylo o tez gin nic nie mowil. W sumie to na koniec ciazy zakumplowali sie z lekarzemwchodzilismy na eizyte I gin pytal: to jak sie czujemy? A moj maz odpowiadal : bardzo dobrze
![]()
Hej.
Od wczoraj jestem przeziębiona![]()
Jak widac, w domu można zachorować :/
Badania prenatalne wyszły super! Prawdopodobnie będzie syn, jak nic nie odpadnie![]()
Jakie piekne zdjecia <3 jejkuuu zazdroszcze Ci ich.
A usg takie bylo przez brzuch czy tzn. od srodka?