reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Będzie dobrze. Stres będzie też. Wiem co dziś przeżyłam. Masakra. Środa już za rogiem :)

@natkape trzymam kciuki, daj znać po.

Ja już po kolejnym usg genetycznym. Trwało prawie godzinę. Ocena ryzyka na 5 stron, wszystkie parametry w normie. Pappa wyniki za tydzień. Od razu zostałam zapisana na połówkowe, taka niespodzianka :) Czyli kolejne usg dopiero w grudniu.

Dzidzia ma prawie 7 cm, NT 1,9, termin porodu 28.04. Zatem kwietniówka, ale się stąd nie ruszam.

A tu dwie rączki, główka od góry i okejka

ae7a0e9b67d4.jpg
[/url][/IMG] [url=https://naforum.zapodaj.net/ae7a0e9b67d4.jpg.html][/URL]

I profil

[url=https://naforum.zapodaj.net/7c8874f47861.jpg.html][/URL]

Napatrzyłam się jak dzidź łobuzuje przez tą godzinę za wszystkie czasy. Na razie mam dość lekarzy, badań i stresu.

Jakie piękne macie te foty z usg!!! A ja na żadnym u siebie nie widzę nic ;((( nie jakieś figury nic nie przypominajace!! Nie wiem czy lekarze w złym czasie robią czy sprzęt do bani?na monitorze Jeszce jakos widać ale to co mi dają na "pamiątke" w niczym nie przypomina dzidziusia :((

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Jakie piękne macie te foty z usg!!! A ja na żadnym u siebie nie widzę nic ;((( nie jakieś figury nic nie przypominajace!! Nie wiem czy lekarze w złym czasie robią czy sprzęt do bani?na monitorze Jeszce jakos widać ale to co mi dają na "pamiątke" w niczym nie przypomina dzidziusia :((

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie przejmuj sie u mnie bardzo podobnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

też mam foty mało czytelne a prenatalne dopiero 31.X. Biorę witamine D3 K2 w kroplach plus folik 0,4 i dopiero w II trymestrze mam kupić jakieś witaminy dla ciężarnych tak mi mówiła moja gin. Co lekarz to opinia:)

reklama
Czesc
Ja mam dzisiaj bardzo zly dzien, nakrzyczałam rano na moją córkę, poszla z płaczem do przedszkola, teraz mam mega wyrzuty sumienia
Ona zle zrobila a ja nie powinnam tak reagowac... ryczec mi sie chce w pracy....
Jeszcze trochę i po nia jade...

Tez mi się zdarza ze przed wyjściem jest u nas scena. Nie obwiniaj się. Będzie dobrze.
U nas tez dzisiaj był krzyk. Mój oczywiście. Moje dziecko robi wszystko żeby nie iść do przedszkola... [emoji846]troszkę pokrzyczę i jest porządek. Te miewam wyrzuty sumienia[emoji4]

@Hope piękny synek ?? Czy na 2 zdjęciu jest widoczny mały bąbelek ??
Nad ustami?

@natkape czy już jesteś po wizycie ???

@gdynia na swietojanskiej jest nowy sklep z czekoladkami belgijskimi Leonidas. Musiałam jedna posmakować. Nawet cukier mi nie podskoczył [emoji4]polecam

Jaka jestem dzisiaj senna. Pogoda mnie usypia i tak u nas nijak szaro, chłodno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry